Právě vysíláme

OPEN AIR FESTIVAL startuje ve čtvrtek, první den bude zdarma

6. srpna 2013 15:46
OPEN AIR FESTIVAL startuje ve čtvrtek, první den bude zdarma

Headlineři Underworld přilétají už v pátek aby se v Česku aklimatizovali!

Čas uhání jako splašený oř, jehož zkrocení je nad naše síly. Naštěstí. Dočkali jsme se  –  chvíle, kdy se brány Open  Air  Festivalu  otevřou,  se  již  blíží  v řádu  hodin  a  my  využíváme  poslední  příležitosti  zvěstovat  vám těsně před odjezdem do Panenského Týnce poslední důležité informace.

Zdá  se,  že  hlasy  z tábora  Underworld,  které  přinášely  zvěsti  o  zvláštním  zájmu  pánů  Hydea  a  Smithe vystoupit toto léto v České republice, nelhaly. Britská dvojice nepřijede na poslední chvíli, aby jen odehrála vystoupení a zase zmizela, spíš to vypadá, že se u nás hodlá nejprve důkladně aklimatizovat a na koncert se pěkně  naladit.  Ačkoliv  na  pódium  Underworld  vstoupí  až  v sobotu  o  půlnoci,  na  letiště  Václava  Havla dosednou  už  v pátek  odpoledne.  Oprávněně  lze  předpokládat,  že  samotnému  koncertu  dost  času  na přípravu a důkladná koncentrace protagonistů nemůže ublížit, pořadatelé se nebudou muset obávat šedin kvůli situaci, kdy umělec nestihl poslední  možný spoj a fanoušci mají reálnou šanci narazit neformálně na hvězdnou dvojku už v předvečer koncertu.

underworld Underworld

Open Air Festival otevírá brány již tento čtvrtek 8. srpna 2013  v 15:00.  První festivalový den je vstup zdarma!

Venku je také mobilní verze festivalových stránek, která vám umožní mít i na místě všechny důležité  informace v elektronické podobě doslova v kapse. Aplikace  je  navržena jak  pro  operační  systém iOS, tak  i  Android a je připravena k použití  v offline módu. Mobilní  verze  festivalových  stránek  obsahuje složky:  line up, který reflektuje aktuální a nadcházející prog ram,  mapa  –  statická s  funkcí zoomu,  kontakty a  info.  Aplikace je přístupná z hlavní stránky festivalového webu  www.openairfestival.cz/#home  a přístup k ní umožní i adresa openairfestival.cz/mobile.

plakat

Články, které by tě mohly zajímat