Právě vysíláme

Osamělý dědeček nechce být na Vánoce sám. Společnost hledal přes inzerát, který vás dojme

6. prosince 2017 16:10
Osamělý dědeček nechce být na Vánoce sám. Společnost hledal přes inzerát, který vás dojme

Vánoce nejsou jen o jídle, stromečku a dárcích. Jsou především svátky, které by měl člověk strávit s těmi nejbližšími. Ne každý má ovšem to štěstí, aby byl obklopený rodinou.

Osamělý důchodce z Německa už zůstal na světě úplně sám a Vánoce nemá s kým oslavit. Rozhodně však nehází flintu do žita a místo smutku se rozhodl podat si inzerát. „Najde osamělý důchodce a vdovec o Vánocích místo v úzkém rodinném kruhu?“ stálo na malém papírku, který dědeček připíchl na dveře supermarketu.

Inzerátu si brzy všimla Lisa z Berlína, která ho ihned vyfotila a sdílela na sociálních sítích. Napadlo ji, že tímto způsobem jej uvidí mnohem více lidí a prosbu vyslyší ta správná osoba.

A opravdu. Během pár hodin příspěvek získal sedm tisíc sdílení a Lindě se ozvalo třicet lidí, kteří se rozhodli, že dědeček nesmí na Vánoce zůstat sám a pozvou si ho domů na návštěvu. Stařík byl z reakce dojatý. Když mu Lisa předala seznam lidí, kteří ho pozvali na návštěvu, ihned si vybral rodinu, jenž mu přišla nejsympatičtější, a plánuje k ní  25. prosince zavítat.
To je happy-end, což?

Zdroj: Prásk

Dredaktorka Pavla bloguje: Odliš se, nebo zemři!

Články, které by tě mohly zajímat