Právě vysíláme

Influencer hledá svého asistenta. Jeho šíleným požadavkům se směje celý internet!

5. srpna 2020 12:10
Influencer hledá svého asistenta. Jeho šíleným požadavkům se směje celý internet!

Sociálními sítěmi koluje inzerát na opravdu bizarní pracovní nabídku. Americká celebrita, která má sociálních sítích přes 10 milionů sledujících prý hledá asistentka, který se prakticky stane jejím sluhou.

Americké celebrity mají ve zvyku najímat si osobní asistenty, kteří jim budou pomáhat při udržení chodu každodenního života. A zatímco pro ně je tato pozice nezbytná, obyčejní smrtelníci to považují tak trochu za otročinu a dělání poskoka.

Redaktor deníku New York Times zveřejnil na sociálních sítích inzerát, nad kterým se nyní baví celý internet. Neznámá celebrita, která se živí jako youtuber, v něm totiž hledá asistenta na poloviční úvazek, na kterého má opravdu zvláštní nároky. Kandidát na tuto práci se totiž musí připravit na to, že bude 24 hodin na telefonu, udrží emoce a své soukromé záležitosti na uzdě a bude osobně k dispozici 8 hodin denně. Navíc bude vařit, prát, uklízet, komunikovat s fotografy, kameramany i kamarády dané celebrity a nebude mít nárok na víc dní volna. A to vše za výplatu 25 – 30 dolarů na hodinu, což je v přepočtu asi 550 – 670 korun.

Jakmile se inzerát objevil na Twitteru, ihned vzbudil velké reakce a řada lidí si z něj utahuje. V komentářích se navíc naprostá většina shoduje na tom, že by se jednalo o přímo hororovou práci, za kterou žádné peníze nestojí.

 

Zdroj: Twitter

Články, které by tě mohly zajímat