Právě vysíláme

PLEASURE ISLAND – line-up

10. června 2011 12:22
PLEASURE ISLAND – line-up

27. 8. Roudnice nad Labem

PLEASURE ISLAND ODHALUJE KOMPLETNÍ LINE-UP

Po loňské premiéře se letošní vydání tanečního festivalu Pleasure Island uskuteční v sobotu 27. srpna 2011 na letišti v Roudnici nad Labem. Na festivalu vystoupí na 90 mezinárodních i domácích umělců na 9 scénách.

Hlavní open-air stage bude zaměřena převážně na houseovou muziku, druhá open-air stage bude ve znamení tvrdších hudebních stylů, jakými jsou Hardstyle a Hardcore. Kromě jiného se můžete těšit na 2 velkokapacitní stany, každý o velikosti přes 2.000 m2, které budou připraveny pro fanoušky stylů Trance a Techno. Vedle těchto stanů bude další, 3. stan o velikosti 1.500 m2, ve kterém vystoupí domácí špička v rámci Dance eXXtravaganza stage největšího radia v České republice, Evropa 2. Zbylé stage budou ve 4 menších stanech, které budou zastupovat domácí klubovou scénu v rámci Kick da Night Powerdance stage, Fabric stage, Imperium stage a Playa & Party in House Stage. Na všech zmíněných stagích nenaleznete pouze ty největší hvězdy svých žánrů, ale také nová a talentovaná jména.

Festival začíná v sobotu v 16.00 a bude trvat do nedělního rána do 06.00. Kromě pestré hudební nabídky budou pro návštěvníky připraveny unikátní stage, které se svým pojetím a technickou produkcí zcela liší od standardních typových podií na ostatních festivalech, dále se můžeme těšit na speciální chill out zónu, adrenalinové atrakce a bohatý doprovodný program. Stejně jako minulý rok bude možnost stanování ve stanovém městečku, kyvadlová doprava a další služby pro návštěvníky, kteří budou přijíždět z větších vzdáleností.

Pořádající agentury United Music a Art of Dance pokračují v budování značky Pleasure Island, která má potenciál stát se vysoce kvalitním evropským festivalem, jenž nabízí všem návštěvníkům tu nejlepší hudbu, zábavu a komfort.

Vstupenky na festival Pleasure Island jsou k dostání v síti TicketPro za 995,- Kč a jejich cena se postupně zvyšuje, až na konečných 1.195,- Kč. Pro ty nejnáročnější jsou v prodeji také VIP vstupenky za 2.500,- Kč, které umožní přístup na luxusní VIP terasu s výhledem na hlavní stage a bohatě zásobeným barem s širokým sortimentem nápojů. Majitelé VIP vstupenek mají rovněž zdarma VIP parking, speciální vchod, VIP toalety či šatnu zdarma.

Více informací naleznete na www.pleasureisland.cz a www.unitedmusic.cz

 Pleasure Island

LINE UP:

MAIN OPEN-AIR STAGE

AXWELL
FEDDE LE GRAND
SANDER VAN DOORN
MARK KNIGHT
MOGUAI
SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
SHERRY FLAVOUR
MELVIN REESE

TECHNO MASTERS STAGE

CHRIS LIEBING
JOSEPH CAPRIATI
NIC FANCIULLI
JOEY BELTRAM
CARI LEKEBUSCH
BRIAN SANHAJI
NESQUIK
AGENT

 

PURE TRANCE STAGE

GARETH EMERY
ALY & FILA
JOCHEN MILLER
SIED VAN RIEL
W & W
UMMET OZCAN
ARTENTO DIVINI
EDDIE SENDER

 

RESET HARDSTYLE STAGE

SHOWTEK
ANGERFIST
CRYPSIS
THERA
STEPHANIE
CHAIN REACTION
TWILIGHT FORCES
ENHANCER
MC THA WATCHER

 

EVROPA 2 DANCE EXXTRAVAGANZA STAGE

MICHAEL BURIAN
SAN
MICHAL POLIAK
CHRIS SADLER
NEO
TRÁVA
LOUTKA
PETE WALK

KICK DA NIGHT POWERDANCE STAGE

QUINTIN
LORES
FILTHY FUNK FUNK
BON FINIX
MARCUS COOPER & KOBYLKA
ELITE
PROUD-M
JEAN LUC
LAZY & DOCTOR

 

FABRIC STAGE

LAYDEE JANE
ORBITH
WOLSCHA
ROBIQ
VAN VEGA
DANNY BRIGHT
PETER KEY
LUMX

 

IMPERIUM STAGE

MICHAEL C
CARL LOPE
MARTHY
ENRICO
LEEMAC
MARTIN FRANK
DAN RAKACZKY
EAGLE
RONNY
STYX

 

PLAYA & PARTY IN HOUSE STAGE

MARTIN STREED
CJ FOX
D‘ SAFO VS JOSH MOSAIQ
PSYCHO
WECCA
QUIDAM
SYGNITY
PHILIPOO
MARCO WING
PIETRO BELL
MATHIAS
MARCO BIARY

Články, které by tě mohly zajímat