Právě vysíláme

Zvolte správnou cestu pro vaši budoucnost s veletrhem GAUDEAMUS!

19. ledna 2015 13:28
Zvolte správnou cestu pro vaši budoucnost s veletrhem GAUDEAMUS!

Pokud jste studentem třetího nebo čtvrtého ročníku střední školy, je právě teď ten pravý čas začít řešit svoji budoucnost. Určitě už jste si sami, nebo vaši rodiče minimálně jednou položili otázku: Kam po maturitě? Co budu dělat po skončení střední školy? Jaká škola nebo obor je pro mě nejvhodnější?

Jedinečnou příležitost získat odpovědi na všechny vaše otázky, máte na Veletrhu pomaturitního vzdělávání Gaudeamus v Praze. Věřte, že má opravdu smysl se těmito otázkami zabývat. Na vaší budoucnosti vám přece záleží, stojí vám za to se nad ní chvíli zamyslet a věnovat trochu času hledání nejlepších možností dalšího studia!

Na veletrhu vás bude čekat drtivá většina Českých univerzit a vysokých škol, jak státních tak i soukromých, velké množství vyšších odborných a jazykových škol a mnoho dalších vzdělávacích institucí. Budou se zde také prezentovat prestižní zahraniční univerzity z téměř všech zemí EU a celého světa.

Gaudeamus není jen strohou akcí suše prezentující tisíce studijních oborů a stovky škol. Je to akce pořádaná mladými lidmi pro mladé lidi! Informace jsou podávány srozumitelnou a atraktivní formou. Setkáte se zde se studenty, kteří vám rádi představí školu z vlastní zkušenosti, ne pouze informace z letáků, můžete se také zúčastnit přednášek, kde získáte vyčerpávající informace o studiu a můžete se na cokoliv zeptat.

Také na vás čekají atraktivní doprovodné programy, kde uvidíte a budete si moci na vlastní kůži vyzkoušet nejmodernější technologie, přírodní jevy a další zajímavosti, například: závodní formuli, chemické pokusy, zmrzlinu připravenou tekutým dusíkem, záchranu rukojmí vojenskou zásahovou jednotkou, techniky pro záchranu lidského života, záchranářské roboty, armádní bojová vozidla a mnoho dalších zajímavostí.

Tohle všechno přece stojí za jeden den času a pár korun! Připojte se tedy na www.gaudeamus.cz, zaregistrujte se a získejte dárek navíc! Sledujte také novinky na facebooku “Gaudeamus – veletrh vzdělání“.

 

komerční sdělení

Články, které by tě mohly zajímat