Právě vysíláme

12 osobností získá letošní ocenění Czech Social Awards. Nominace začínají

12. října 2020 18:12
12 osobností získá letošní ocenění Czech Social Awards. Nominace začínají

A koho sleduješ? Odpověď na tuhle častou otázku, koho stojí za to sledovat, přinese už brzy osmý ročník udílení prestižních ocenění osobnostem, které nás baví a inspirují na sociálních sítích.

Hledání inspirace namísto soutěživosti je symbolem letošních Czech Social Awards 2020, které více než kdy jindy propojí živá setkání s on-line přenosy.

Na jeden z prvních přenosů se můžete těšit již v neděli 18. října, kde Zorka Hejdová, která je moderátorkou i letošního finále, vyzpovídá topmodelku Karolínu Kurkovou na téma globální inspirace, ale také koho nejraději na sociálních sítích sleduje a proč. Nenech si tento stream ujít a sleduj Instagram Czech Social Awards na Instagramu @czechsocialawards.

Nominace a hlasování

Svou nominaci můžeš poslat i ty, a to na stránkách www.CzechSocialAwards.cz nebo na sociálních sítích Instagram a Facebook.

Letošní finálovou dvanáctku vybere z nominací odborná porota, která bude přihlížet k řadě kritérií, od otevírání společenských témat až po zábavný přesah. Hlasování bude probíhat Janečkovou hlasovací metodou D21, která umožňuje rozdat více hlasů a najít tak společenskou shodu.

K důležitým tématům letošního ročníku patří také férovost a transparentnost na sociálních sítích, za které si v minulých letech převzal ocenění Karel „Kovy“ Kovář. Tradičním partnerem tohoto oceněni je McDonald’s, který se stává zároveň garantem důležitého tématu udržitelnosti. Téma navíc podpoří svou spoluprací s jedním z finalistů.

Články, které by tě mohly zajímat