Právě vysíláme

Desátý ročník Czech Social Awards zná své vítěze! Mezi oceněnými je Čestmír Strakatý či Nikol Leitgeb

17. listopadu 2023 8:05
Desátý ročník Czech Social Awards zná své vítěze! Mezi oceněnými je Čestmír Strakatý či Nikol Leitgeb

Ocenění letos získaly nejen osobnosti sociálních sítí, ale i projekty, firmy a inspirativní obsah. Finálový večer proběhl 16. listopadu v prostorách DOX+ a provedla jím Zorka Hejdová. 

Ocenění v kategorii INFLUENCER získal Čestmír Strakatý. 

„Sociální sítě dokážou zesílit podstatné informace a důležité příběhy. Vytvořit komunitu a zburcovat lidi, aby udělali něco dobrého. Pro mě osobně jsou i filtrem toho, co se děje, a přibližují mi příběhy, lidi a situace, ke kterým bych se nemohl jinak dostat. To je pro mě na sociálních sítích to nejdůležitější,” říká vítěz kategorie Influencer Čestmír Strakatý.

Vítěz kategorie YOUNG IMPACT: Jirka vysvětluje věci,

Vítěz kategorie TALENT: Studio_marteena,

Vítěz kategorie CONTENT: Czech Psychologist,

Vítěz kategorie PROJECT: Svoboda zvířat,

Vítěz kategorie STARTUP: Nesnězeno

Vítěz kategorie RESPONSIBILITY BRAND: Snuggs.

Ocenění SOCIAL SPECIAL AWARD za mimořádný přínos společnosti přes sociální sítě, který volí samotná porota, převzala z rukou loňského vítěze Petra Máry Nikol Leitgeb.

 

Po oficiálním vyhlášení následoval přímý online přenos s rozhovory z backstage zóny Kinley. Fanoušci mohli sledovat rozhovory moderátorky Gabriely Gašpárové s osobnostmi z řad minulých vítězů, například s Petrem Márou, Markem Dvořákem, Romanem Stašou či modelkou a zastánkyní udržitelné módy Jitkou Nováčkovou. Mezi vyzpovídanými osobnostmi nechyběli ani  speciální hosté jako Majk Spirit nebo Petr Švancara

Na slavnostní vyhlášení ocenění Czech Social Awards 2023 dorazil i Lukáš Hejlík či Janka Chudlíková, moderátorka videocastu Czech Social Talks, který vznikl k jubilejnímu ročníku ankety. Janka v něm mimo jiné vyzpovídala Lukáše Hejlíka, Brain We Are, Simonu Krainovou, Míru Hejdu a další.

Články, které by tě mohly zajímat