Právě vysíláme

Ben Cristovao znovu moderátorem Evropy 2. I s Karolem Komendou

17. května 2023 11:42
Ben Cristovao znovu moderátorem Evropy 2. I s Karolem Komendou

Od čtvrtka 11. května 2023 se můžeš v éteru Evropy 2 znovu setkat s populárním českým zpěvákem a textařem Benem Cristovao. Až do začátku června tě bude provázet večerním výběrem nejlepší muziky. Společně se svým dvorním kytaristou Karolem Komendou slibuje i songy na přání naživo.

V roli moderátora usedl Ben Cristovao za mikrofon poprvé ve čtvrtek 11. května 2023 ve 20:00 hodin a moderátorským parťákem mu při tom byl matador večerního vysílání Evropy 2 Bob Švarc. Spolu budou vysílat i další tři čtvrtky (18. května 2023, 25. května 2023 a 1. června 2023), kdy k nim přibude ještě jeden speciální host, a to Benův kytarista Karol Komenda. Jejich nový pořad dostal název Jen tak s Benem na Evropě 2.

Mužské trio nabídne nejen tradiční čtvrteční výběr muziky, ale zahrají také na přání posluchačů, a to  dokonce naživo, pokud se bude jednat o repertoár hostujících moderátorů. Kromě toho se posluchači mohou těšit na cover verze známých songů, o které si budou moci psát – opět v podání Bena a Karola naživo přímo ze studia.

Ben Cristovao si moderaci na Evropě 2 vyzkoušel už před rokem, kdy po jeho návštěvě v rádiu neplánovaně vznikl červnový pořad ¾ s Benem aneb na (Tvoje) přání.

Ben však nebude letošním jediným netradičním hostem éteru, tým rádia Evropa 2 plánuje této výzvě podrobit i další známé hudebníky.

Články, které by tě mohly zajímat