Právě vysíláme

Bizarní život českého krále MMA, KARLOSE „terminátora“ VÉMOLY: ilegální zápasy v Anglii, žralok v akváriu, vězení a vyvinuté ženy

18. února 2019 12:10
Bizarní život českého krále MMA, KARLOSE „terminátora“ VÉMOLY: ilegální zápasy v Anglii, žralok v akváriu, vězení a vyvinuté ženy

Už zase se o něm mluví! Zápasník, jehož jméno je v Česku pojmem, o sobě rád tvrdí, že v našich končinách jednoduše není nikdo, kdo by ho přemohl. A podle všeho má pravdu.

Karlos Vémola je omílaným jménem tuzemské zápasnické scény a ještě aby ne. Nejlepší český bojovník MMA na sebe ale neupozorňuje jenom bizarním životním stylem a stále početnějším seznamem vyhraných utkání. Před nedávnem se na první stránky médií dostal z důvodu změny dresu: vysvlékl barvy XNF, Česko-slovenské ligy MMA, a oblékl dres Oktagon MMA.

Problémy se zákonem

Když začínal, částky pro bojovníky za tuzemské zápasy startovaly většinou na 20 tisíci korunách. Vémolovi se ale podařilo vydělat i 250 tisíc a to byl teprve začátek.

„Tenkrát před čtyřmi roky jsme si s manažerem říkali, že to je v Čechách historicky největší částka. Od té doby se bavím v částkách milionů korun za zápas,“ uvedl Vémola.

Ale právě kvůli vydělaným milionům se dostal do potíží se zákonem. Nezdanil peníze od sponzorů (celkem skoro čtyři miliony) a byl odsouzený na rok ve vazbě. Podle Terminátora mnozí podnikatelé vyváznou s podmínkou i za mnohem větší nezdaněné obnosy, nicméně Vémola si trest musel odsedět a strávil půl rok natvrdo za mřížemi.

Vémola a jeho pes.

Vémola se svým mazlíčkem

To ale není všechno. Vémola o sobě otevřeně tvrdí, že se v Anglii účastnil ilegálních zápasů a později se živil jako ochranka slavných osob – jedním z nich byl dokonce Michael Jordan či 50 Cent. Dále se o něm ví, že  je milovníkem drahých aut, přičemž má ve své sbírce například Bentley Continental GT nebo unikátní Hummer H2.

Možná nejbizarnější věc, která tu zatím nebyla zmíněna, je to, že mimo páru psů, sumce, žraloka a krokodýla vlastní Vémola i sbírku motýlů. Možná právě na tu uhnal svoji plasticky poupravenou playmate Lelu Ceterovou. Nebo, co myslíte?

Zdroj: sport.cz, refresher

Michaela hejtuje: Jak se do mě pustily feministky

Články, které by tě mohly zajímat