Právě vysíláme

BOLEVÁK FESTIVAL znovu spojí to nejlepší z hudby a doprovodného programu

14. července 2016 16:30
BOLEVÁK FESTIVAL znovu spojí to nejlepší z hudby a doprovodného programu

Již třetí ročník největšího elektronického a tanečního festivalu v Plzeňském kraji – Bolevák Festival – odstartuje 6. srpna na pláži Boleveckého rybníka v Plzni a posune laťku znovu o něco výš.

Letos se za mixážním pultem objeví špičky ve svém oboru, kdy krev tanečníků rozproudí nejobsazovanější duo v našich končinách Matamar, mistr produkce Richard Reynolds, populární uskupení Audiorockers, šílený Manene či krásná Lady A. Kromě toho se můžete těšit na zahraničního headlinera, rezidenta jednoho z nejlepších klubů na světě a chorvatského showmana v jedné osobě – Kostu Radmana!

  • Bolevák Music Festival
  • 6. srpna 2016
  • Bolevák pláž – Plzeň
  • Předprodej od 250 Kč – www.plzenskavstupenka.cz
  • Kosta Radman, Matamar, Richard Reynolds, Audiorockers, Manene a další

Ten je rezidentem chorvatské Papayi více než šest let a jeho tamní vystoupení patří k těm nejnavštěvovanějším. Jeho první singl vyšel v roce 2009 a ihned sklidil pozitivní ohlasy od DJs jako First State či Abel Ramos. Po několika zajímavých remixech následoval track Back 2 Life, který se dostal do vysílání MTV, a Kosta se tak definitivně katapultoval na světové výsluní. Díky tomu si měl možnost zahrát vedle takových jmen jako DJ Tiësto, Axwell, Steve Angello, Alesso a další.

Organizátoři se znovu pyšní bohatým doprovodným programem, který je na české poměry unikátní a během předchozích dvou ročníků sbíral jen pozitivní ohlasy. Návštěvníci se tak budou moci vyřádit na Jet Skii, Flyboardingu, Water Jet Packu, Padelboardingu či využít hřiště na plážový volejbal nebo si užít taneční vystoupení. Z toho je patrné, že zábava bude na souši, ve vzduchu i na vodě.

Celý event pak proběhne ve dne, což pro některé návštěvníky může být zajímavé, protože většina akcí pořádána na území ČR je právě v noci. Ve vyhlášených „party zemích“, jako je například Holandsko, je opak pravdou a proto i my se snažíme držet krok se světovými festivaly a nabídneme partypeople světlou stranu festivalu, která rozhodně na atmosféře neubere, naopak. Sluníčko, drink, hvězdná muzika a nespočet doplňkových aktivit – to je Bolevák Festival.

Aktuálně je v předprodeji druhá vlna vstupenek za 250 Kč nebo omezený počet (100 kusů) VIP vstupenek za 500 Kč.

Web: www.bolevakfestival.cz
Facebook: www.facebook.com/events/525190337640441
Vstupenky: www.plzenskavstupenka.cz/cz/festival/title/12053-bolevak-music-festival-2016

Články, které by tě mohly zajímat