Právě vysíláme

Český KEN internetu je zadaný!

21. července 2016 16:10
Český KEN internetu je zadaný!

Tvrdí o sobě, že je ohledně holek velmi náročný. Když začal natáčet, dokonce se rozešel s tehdejší přítelkyní, aby se YouTube mohl věnovat naplno. Jde si odhodlaně za svým a na kontě má bez mála 332 tisíc odběratelů. Řeč je o internetovém idolu dívek, YouTuberovi známém jako DenisTV. Denis dělá to, co ho baví a přizpůsobuje […]

Tvrdí o sobě, že je ohledně holek velmi náročný. Když začal natáčet, dokonce se rozešel s tehdejší přítelkyní, aby se YouTube mohl věnovat naplno. Jde si odhodlaně za svým a na kontě má bez mála 332 tisíc odběratelů. Řeč je o internetovém idolu dívek, YouTuberovi známém jako DenisTV.

Denis dělá to, co ho baví a přizpůsobuje tomu i svůj osobní život. Najít si přítelkyni, když jste známý YouTuber prý není vůbec snadné. O většině svých známostí fanouškům neřekl a má k tomu dobrý důvod. Je to tentokrát ta pravá? Denis prozradil Ondrovi Vodnému v online talk show Kurýr, že je oficiálně zadaný! Takže dámy, teď zahoďte dobyvatelské ambice, protože tahle dívka musela Denise opravdu okouzlit, tvrdí totiž, že co se holek týče, je opravdu náročný.

Ve své kariéře YouTubera zažívá jeden zlom za druhým. Ještě nedávno by neřekl, že bude hostem Kurýra nebo že pokecá s Leošem Marešem a hned při pozdravu se s ním podělí o počet sledujících.

Ve videu se dozvíte, jak stíhá školu s natáčení, čím natáčel do prvních 50 000 odběratelů a proč je vzhled ve videu důležitý.

Články, které by tě mohly zajímat