Právě vysíláme

Czech Social Awards 2020: Známe dvanáctku nejvíc inspirativních osobností českých sociálních sítích

30. listopadu 2020 8:10
Czech Social Awards 2020: Známe dvanáctku nejvíc inspirativních osobností českých sociálních sítích

Osmý ročník Czech Social Awards zná letošní oceněné. Jména 12 osobností byla oznámena poprvé po 7 letech ve speciální online show s propojením do domovů osobností.

Sledovat vyhlášení bylo možné napříč sociálními sítěmi Instagram, YouTube, Facebook a portálu www.glosa.social.

Za sdílení důležitých společenských témat, informací, ale také zábavy na sociálních sítích bylo oceněno 12 osobností, respektive dvanáct profilů, neboť vyhrály i dvě dvojce, a to Richard a Karin Krajčovi, Ester a Josefina, Petr Ludwig, Anna Julie Slováčková, Karel Kovy Kovář, Petr Mára, Dominik Feri, Anna Šulcová, Jitka Nováčková, Anežka Chudlíková, MasterChef 2020 Roman Staša a Iva Pazderková.

Kandidáti vzešli z nominací fanoušků, dvanáct z nich pak vybrala porota, která letos přihlížela k řadě kritérií, od otevírání společenských témat až po zábavný přesah, jež osobnosti vnáší na sociální sítě.

Slova Anny Šulcové k ocenění: „Myslím, že letošní rok jsme se všichni inspirovali napříč, ať už s fanoušky nebo s influencery. Dala bych nám tu cenu všem, protože to byl takový podpůrný rok.“ A Petr Ludwig ji doplňuje: „Letos jsme jako influenceři hodně spolupracovali, spoustu aktivit, na kterých jsem se podílel, tak právě třeba Anička Šulcová i Kovy se na nich podíleli taky. Já jsem za to moc rád, že když šlo do tuhého, tak jsme dokázali všichni spolupracovat.“

Mezi oceněnými jsou již několikanásobní držitelé Czech Social Awards jako Anna Šulcová, Kovy či Jitka Nováčková, mnoho z nich ale získalo ocenění poprvé, a dokonce se někteří influencery stali až tento rok.

„Naskočila mi husí kůže. Je to naprosto jiný svět a mně se v něm hrozně líbí. Jsem šťastný, že se dá ocenit to, že nás lidé sledují a my jim můžeme něco předat. Moc děkuji, prožívám životní sen,“ řekl poprvé oceněný Roman Staša, výherce MasterChefa 2020.

Jaké byly první dojmy všech oceněných se můžete podívat v záznamu na YouTube.

Články, které by tě mohly zajímat