Právě vysíláme

Kdo se stane nejvlivnějším českým influencerem? Nominujte své oblíbence na Czech Social Awards 2022

5. května 2022 9:04
Kdo se stane nejvlivnějším českým influencerem? Nominujte své oblíbence na Czech Social Awards 2022

Rozjíždí se letošní ročník Czech Social Awards! Právě teď až do pondělí 9. května 2022 máš možnost nominovat své oblíbené influencery. Absolutního vítěze se dozvíme na slavnostním eventu pod širým nebem v úterý 7. června 2022.

Nominovat své oblíbence můžeš ve čtyřech kategoriích: Inspiration & Influence, Rising Star, Social Impact & Change a kategorii Business, která je určena těm, kdo působí nad rámec pracovních aktivit a inspirují svými projekty.

Na základě nominací budou ve středu 25. května 2022 oznámena tři jména v každé kategorii, o jejichž výběru rozhodne porota.

Následně dostanou prostor opět fanoušci, kteří hlasováním (od pondělí 23. května 2022 do středy 1. června 2022) rozhodnou o absolutním vítězi.

Moderátorkou letošního ročníku bude již tradičně Zorka Hejdová, která provázela eventem i v předešlých letech, a námětem téma Wild a důležitost ochrany biodiverzity.

 

Překvapením večera se stanou ocenění Social Special Award a What Idol, ocenění za inspirativní využití dosahu na sítích.

K výjimečnosti eventu patří také dress code večera, který popustí uzdu fantazii. Očekávají se módní výstřelky inspirované letošním tématem Wild.

Czech Social Awards se letos poprvé uskuteční pod širým nebem a to v úterý 7. června 2022 na Slovanském ostrově a Evropa 2 u toho samozřejmě nebude chybět.

Jak to vypadalo na předchozím ročníku se můžete podívat v galerii 👇

Články, které by tě mohly zajímat