Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Návrat Imagine Dragons, (ne)příliš sladký Hozier a letní hymna Becky Hill

12. dubna 2024 14:25
Evropa 2 Raw: Návrat Imagine Dragons, (ne)příliš sladký Hozier a letní hymna Becky Hill

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

 

Jaké novinky představujeme tento týden?

Becky Hill – Outside Of Love

Poslední květnový den se dočkáme nového alba oblíbené zpěvačky a skladatelky Becky Hill. Bude se jmenovat Believe Me Now a před pár měsíci nás na něj Becky nalákala velkým hitem Never Be Alone. Nyní pokračuje v budování nadšení a očekávání se singlem Outside Of Love – chytlavým tanečním trackem inspirovaným jejími hudebními kořeny. „Tato píseň je velkou hymnickou taneční baladou se svěží produkcí a je jedním z výrazných momentů mého nového alba,“ láká k poslechu Becky Hill. Čeští fanoušci britské zpěvačky se mohou těšit na červencový festival Beats For Love, kde Becky předvede nespoutanou hudební a taneční show. Evropa 2 je mediálním partnerem festivalu!

Benson Boone – Cry

Pro mnohé je americký zpěvák Benson Boone zjevením roku 2024. Jeho singl Beautiful Things doslova rozmetal hitparády po celém světě a už dnes je jisté, že bude patřit k nejpřehrávanějším skladbách roku 2024. Sympatický mladík přitom jen navazuje na to, čím se prezentoval poslední 3 roky. Poté, co odstoupil z pěvecké soutěže American Idol, debutoval singlem Ghost Town a hned s ním uspěl v několika evropských zemích. Od té doby mimo jiné natočil několik povedených EP desek, ale skutečného průlomu se dočkal až se zmíněným hitem. Nyní přichází s regulérním albem Fireworks & Rollerblades. V dnešním výběru vám z čerstvé desky nabízíme písničku Cry.

Enrique Iglesias feat. El Alfa – La Botella

La Botella je dalším singlem z alba Final (Vol. 2) 12. alba Enrique Iglesiase. Zpěvák se na něm rozhodl světu představit svůj talent v různých stylech. 10písňové album obsahuje prvky popu, cumbii, bachaty, ska, dembow a country.

Hozier – Too Sweet

Hozier, irský zpěvák, songwriter a autor megahitu Take Me To Church se rozhodl potěšit fanoušky krátkým EP s názvem Unheard, které obsahuje čtyři dosud nevydané písně. Jednou z nich je i velmi chytlavý rádiový hit Too Sweet. „Je mi potěšením představit vám písně, které se z různých důvodů nevešly na původní album. Jsem moc rád, že se o ně s vámi můžu podělit,“ říká 34letý zpěvák.

Imagine Dragons – Eyes Closed

Po posledním hitu Children Of The Sky si dali Imagine Dragons krátkou pauzu. Nyní se vrací na scénu s hymnickým trackem Eyes Closed, který dokonale mísí pop-rock typický pro Imagine Dragons s prvky hip-hopu, rapu a elektroniky. Díky industriální produkci a silnému hlasu zpěváka Dana Reynoldse tak vznikl skvělý hit, který značí začátek nové kapitoly tvorby kapely. „Po více než 10 letech existence kapely vypadá svět opravdu jinak. Ale některé věci zůstávají stejné. Největší radost mi ve studiu přináší hledání správné rovnováhy mezi nostalgií a svěžím zvukem,“ říká frontman Dan Reynolds a slibuje, že se letos rozhodně můžeme těšit na spoustu nové hudby.

5 novinek pro tento týden

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat