Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: The Kid Laroi se znovu zamiloval a Campbell vládne parketu i tiktoku

8. února 2023 16:00
Evropa 2 Raw: The Kid Laroi se znovu zamiloval a Campbell vládne parketu i tiktoku

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

 

Jaké novinky pro Tebe máme tento týden?

Campbell – Beat Goes On (Rhythm To the Brain)

Základ písně Beat Goes On (Rhythm To the Brain) složil už v roce 1966 manžel zpěvačky Cher – Sonny Bono. Od té doby dostala tato chytlavá melodie kolem 30 podob. O poslední remix se postaral londýnský DJ Campbell. A stal se z ní hit nejen na tiktoku!

Jonas Blue feat. Felix Jaehn – Weekends

Taneční novinku Weekends společně stvořili anglický zpěvák DJ a producent Jonas Blue a německý DJ a producent Felix Jaehn poté, co se potkali vloni v září na Ibize. Weekends vypráví příběh o mladém muži, kterému se stýská po své drahé polovičce, která odešla z jeho života a nechala ho ve tmě. Se zavřenýma očima poslouchá tlukot srdce své ex. A říká jí: „Nemohu vystřízlivět ze všech svých pocitů. Kdysi jsme měli všechno, ale už se nebavíme. Kéž bys volala jako každý víkend.“

Nea – A Lover Like Me

Pětatřicetiletá švédská zpěvačka Nea vydává singl A Lover Like Me. Písnička pochází z jejího připravovaného debutového alba Transparent, které vyjde na podzim 2023. Nea se nejprve etablovala v roce 2019 jako jedna z nejplodnějších švédských skladatelek, která napsala písně pro jiné umělce jako Zara Larsson, Felix Jaehn, Tinie Tempah, Tove Styrke a Axwell. Jako umělkyně poprvé debutovala se singlem Some Say, který spolu s remixem Felixe Jaehna bodoval v 21 zemích. Od té doby Nea vydala debutové EP a také spolupráce s umělci, jako jsou Shy Martin a Sandro Cavazza.

Noa Kirel – Gone

Noa Kirel je jedenadvacetiletá izraelská zpěvačka, herečka a televizní moderátorka s pozoruhodným životním příběhem. Narodila se jen s jednou ledvinou a vyrůstala na předměstí Tel Avivu, kde se od malička věnovala tanci a zpěvu. První singl vydala, když jí bylo čtrnáct. V roce 2020 navzdory svému handicapu vstoupila do armády. „U nás je vstup do armády součástí toho, že jste Izraelec,“ vysvětluje Noa. „Kvůli ledvině jsem byla od povinnosti osvobozena, přesto jsem narukovala, abych šla osobním příkladem.“ Ve stejné chvíli podepsala smlouvu s Atlantic Records a začala zpívat anglicky.

The Kid Laroi – Love Again

Devatenáctiletý zpěvák, rapper a písničkář The Kid Laroi se vrací s písní Love Again, která je očekávaným prvním singlem z jeho připravovaného projektu The First Time. Začátkem února vyšla také skladba Can’t Go Back To The Way It Was (Intro).

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

Články, které by tě mohly zajímat