Právě vysíláme

Exkluzivně na Evropě 2: PEKAŘ – Dokud mám pro co dýchat

16. května 2016 19:00
Exkluzivně na Evropě 2: PEKAŘ – Dokud mám pro co dýchat

Mladý písničkář Pekař, který na sebe nedávno upozornil skladbou Bůh, vydává 27. 5. svou první desku s názvem #Pekař. My vám exkluzivně přinášíme klip k songu Dokud mám pro co dýchat, který vznikl jako poděkování všem fanouškům. „Skladba je napsaná v určité životní krizi, kdy si človek uvědomí, že sny, co měl na střední škole i […]

Mladý písničkář Pekař, který na sebe nedávno upozornil skladbou Bůh, vydává 27. 5. svou první desku s názvem #Pekař.

My vám exkluzivně přinášíme klip k songu Dokud mám pro co dýchat, který vznikl jako poděkování všem fanouškům.

„Skladba je napsaná v určité životní krizi, kdy si človek uvědomí, že sny, co měl na střední škole i dříve, se změnily v pracovní realitu a jde stranou ta touha změnit svět a být ke všem milý a dobrý, a stávají se z lidí pracovní stroje. A já jsem jen šťastný, že můžu hrát a dostat to ze sebe ven,“ říká k písni Pekař.

Pekař je stoprocentním autorem všech skladeb, aranžérsky a instrumentálně mu vypomáhají kamarádi, hudebníci, ze skupiny Rybičky 48: Petr Lebeda, Ondra Štorek a český Lemmy Kuba Ryba.

Album #Pekař a písničky na něm jsou Pekařovou osobní zpovědí. Za každou písní je reálný zážitek nebo člověk, většinou femme fatale. Dalšími plusy skladeb jsou uvěřitelnost a empatie.

Články, které by tě mohly zajímat