Právě vysíláme

Exkluzivní Evropa 2 Social Studio vyzpovídá na CZECH SOCIAL AWARDS domácí i zahraniční hvězdy social světa!

1. prosince 2018 8:13
Exkluzivní Evropa 2 Social Studio vyzpovídá na CZECH SOCIAL AWARDS domácí i zahraniční hvězdy social světa!

Exkluzivní Evropa 2 Social Studio pro vás vyzpovídá Justina Jesso, Aničku Šulc, Kovyho i Mikolase Josefa!

Už jen za několik málo hodin vypukne největší svátek všech milovníků social světa! Galavečer ankety Czech Social Awards 2018, který ocení nejpopulárnější české a slovenské online tvůrce! Některé z nich můžeš už dnes, 1. prosince 2018, před galavečerem slyšet ve speciálním Evropa 2 Social Studiu, nebo sledovat na Facebooku Evropy 2!

Moderátoři Milan Peroutka a Jitka Nováčková si na tento jedinečný den pozvali k nám do Evropa 2 Social Studia řadu finalistů ankety, ale také jejích hostů! Posluchače i diváky čekají exkluzivní rozhovory s Kovym, Aničkou Šulc, Tarym, Petrou Lovely Hair, Sharlotou, Mikolasem Josefem, Simonou Krainovou nebo čerstvým mistrem světa v letecké akrobacii Martinem Šonkou.

Letos má ale na finálový galavečer namířeno také celá řada zahraničních osobností a ty nemohou chybět ani v Evropa 2 Social Studiu. Těšte se na rozhovory se skvělým zpěvákem a skladatelem Justinem Jesso, který vystoupí se svým singlem Stargazing, s nejslavnějším instagramovým básníkem Atticusem, který si získal srdce téměř milionu fanoušků i hollywoodských celebrit, nebo s úspěšnými zahraničními blogerkami – Michèle Krüsi, Estefanía García a Kenza Sadoun.

Evropa 2 Social Studio uslyšíte v odpoledním vysílání od 13:00 do 16:45 a přenos bude k vidění také na Facebooku Evropy 2. Poté se Milan PeroutkaJitkou Nováčkovou přesunou na samotný galavečer ankety do hotelu Hilton, kde budou hosty a diváky provázet po Glami Red Carpet a backstageovým studiem, kde vyzpovídají další zajímavé osobnosti galavečera, ale také diváky!

Tenhle jedinečný večer si můžeš na živo s největšími hvězdami social světa užít i ty! Poslední vstupenky jsou stále v prodeji na TicketPortal.cz. Finálový galavečer také uvidíš v živém přenosu doma u televizních obrazovek od 18:15 na Prima Cool a TV JOJplus.

Nejúspěšnější čeští instagrameři? Světovým se co do čísel nevyrovnají

Články, které by tě mohly zajímat