Právě vysíláme

Fenomén BILLIE EILISH: na pražský koncert vyprodala lístky během pár minut a vydala nový song

5. března 2019 8:10
Fenomén BILLIE EILISH: na pražský koncert vyprodala lístky během pár minut a vydala nový song

Sláva Billie Eilish roste každým dnem. Její lístky na pražský koncert byly pryč během pár minut a teď vydala novou písničku! Jestli nevíte, kdo to Billie Eilish je, máte příležitost to napravit právě teď.

Pokud jen trošku holdujete i alternativnější popové hudbě, zasáhla vás určitě zpráva o tom, že lístky na koncert Billie Eilish a Danzela Curryho byly vyprodané během pár minut a co hůř, koncert se do větších prostor přesouvat nebude. Dnes fanoušci zažili další zklamání, když agentura Fource vydala prohlášení týkající se předskokana Danzela Curryho. Ten totiž 20. srpna v Praze nevstoupí vůbec. Důvod zatím nebyl vysvětlen, nicméně to budí velice hořké ohlasy.

Přirovnání k Nirvaně

Mladá Američanka Billie Eilish známá hlavně pro svůj dokonalý hlas a osobitou image se dere i do srdcí slavných osobností. Dostalo se jí totiž pochvaly, kterou si nezaslouží jen tak někdo. Dave Grohl, bývalý člen kultovní kapely Nirvana, o Eilish prohlásil: „Moje dcery jsou posedlé Billie Eilish. Děje se úplně stejná věc jako v roce 1991 s Nirvanou. Lidi se ptají: ‚Je rock mrtvý?‘ Když vidím muzikanty, jako je Billie Eilish, rock’n’roll se smrti ani nepřibližuje!“ úryvek z diskuze s ředitelem Live Nation, Michaelem Rapino.

Poslechněte si Billie Eilish a její nový song Wish You Were Gay z jejího debutového alba When We All Fall Asleep, Where Do We Go?

Zdroj: youtube.com, www.altpress.com, musicserver.cz

Tajemství Meghan Markle o svatebních šatech vás dostane do kolen

Články, které by tě mohly zajímat