Právě vysíláme

BILLIE EILISH vystoupí v Praze a vstupenky vyprodala během rekordního času!

15. února 2019 11:10
BILLIE EILISH vystoupí v Praze a vstupenky vyprodala během rekordního času!

Billie Eilish vystoupí v Praze spolu s umělcem Denzelem Currym, vstupenky však byly vyprodané za 4 minuty a zvažuje se o přesunutí koncertu do větších prostor. Původně měla vystupovat ve Foru Karlín.

Billie Eilish nám představí své debutové album When We All Go To Sleep, Where Do We Go? 

Do našich podvědomí se vryla písní Ocean Eyes, kterou pro ní napsal její bratr a přesně tahle píseň odstartovala její hudební kariéru. Další úspěch slaví s písní Lovely, kterou nazpívala s americkým zpěvákem Khalidem a tato píseň se stala soundtrackem pro velice úspěšný a oblíbený Netflix seriál 13 Reasons Why.

Mladá a nadějná teenagerka, která si svou tvorbou podmaňuje celý svět, oslavila letos teprve 17 narozeniny a je v hledáčku mnoha (nejen) alternativních lidí.

Pochází z rodiny umělců

Ačkoliv je velice mladá, tak první písně skládá již od 11 let. Pochází z umělecky založené rodiny, kde nechybí zpěváci ani herci. Její písně a texty jsou velice emotivní a melancholické, často se v nich zabývá depresí a v některých dokonce lehce inklinuje až k morbidnosti. Veřejným tajemstvím není ani to, že zpěvačka trpí Tourettovým syndromem, pro který jsou typické tikové projevy, záškuby a grimasy.

Billie Eilish

Billie Eilish

Zdroj: www.harpersbazaar.com

Genialita na LSD aneb kdo ze slavných zkusil tuhle drogu

Články, které by tě mohly zajímat