Právě vysíláme

Festival YNSPIROLOGY potřetí! Přijď do ŽLUTÝCH LÁZNÍ i Ty

23. července 2018 8:44
Festival YNSPIROLOGY potřetí! Přijď do ŽLUTÝCH LÁZNÍ i Ty

Festival generace „Y“, kde potkáš ty nejinspirativnejší osobnosti, je opět tady. Už tento víkend! I letošní program láká na skutečně hvězdná jména! Simona Krainová, Mikolas Josef, Emma Drobná a samozřejmě Yemi A. D. Nejen je, ale i desítky dalších inspirátorů můžeš potkat na unikátní akci, která se vymyká běžné festivalové scéně. Tentokrát v prostorách Žlutých lázní. […]

Festival generace „Y“, kde potkáš ty nejinspirativnejší osobnosti, je opět tady. Už tento víkend!

I letošní program láká na skutečně hvězdná jména! Simona Krainová, Mikolas Josef, Emma Drobná a samozřejmě Yemi A. D. Nejen je, ale i desítky dalších inspirátorů můžeš potkat na unikátní akci, která se vymyká běžné festivalové scéně. Tentokrát v prostorách Žlutých lázní. Místo se mění, to podstatné zůstává: inspirovat a být inspirován.

Návštěvníci festivalu zavítají do rozsáhlé Ynspy Village, kde najdou 4 tematické zóny, každou v režii jednoho ze 4 letošních patronů. Sekci FIT povede mistr parkouru a hvězda youtube Tary, v zóně GIRLS přivítá hosty Simona Krainová s pestrým programem diskuzí či stylingových workshopů, DIGI zóna bude představovat gamezone a novinky ze světa virtuální a augmentované reality s YouTuberem MenTem. Poslední čtvrtá sekce SPIRIT se zaměří na artové workshopy a debaty s inspirátory a provede jí duchovní otec projektu, kreativní producent a choreograf Yemi A. D.

Na hlavní stage se návštěvníci mohou těšit na exkluzivní vystoupení Mikolase Josefa, který zde pro české publikum odehraje první koncert od chvíle, kdy jako reprezentant Česka zabodoval v soutěži Eurovision Song Contest 2018. Mezi dalšími účinkujícími se objeví vítězka SuperStar Emma Drobná, skupina Slza, Kapitán Demo, Paulie Garand a mnozí další.

Více informací o Ynspirology festivalu a programu naleznou zájemci na www.ynspirology.cz a sociálních sítích facebook.com/ynspirology a instagram.com/ynspirology. Vstupenky jsou k zakoupení v síti GoOut.cz.

Evropa 2 je mediálním partnerem festivalu.

Články, které by tě mohly zajímat