Právě vysíláme

NOVÉ FOTOGRAFIE: Podívejte, jak se má fenečka, které jsme se rozhodli najít domov. Rozinko, máme z tebe takovou radost!

19. prosince 2018 18:51
NOVÉ FOTOGRAFIE: Podívejte, jak se má fenečka, které jsme se rozhodli najít domov. Rozinko, máme z tebe takovou radost!

Před zhruba deseti dny jsme se rozjeli do útulku Bouchalka, abychom tam vybrali jednoho pejska, kterému pomůžeme najít domov. Volba nakonec padla na fenečku z volného odchytu, kterou našli vyděšeně pobíhat po poli.

Miláček nebo prdelka, jak si ji pracovně pojmenovali v útulku, si nás od začátku získala svojí mírumilovnou povahou. Tahle láskyplná a přítulná fenečka byla ze začátku sice trochu nedůvěřivá, ale postupem času se více a více osmělovala a u nás ve studiu už byla se všemi moderátory největší kámoška.

Nechcete si adoptovat Prdelku?

Když jsme výzvu k její adopci vypublikovali na Facebooku, sešlo se nám několik komentářů od lidí, kteří se Prdelky / Miláčka chtěli ujmout. Naše odborná porota v čele s moderátorem Nastym a zástupci útulku nakonec ze všech zájemců vybrali paní Evu Vodičkovou.

Nová rodina, nové jméno, nový začátek

Jak se Prdelce daří dnes, pár dní poté, co ji nová panička odvezla do nového domova? S radostí vám můžeme říct, že se jí daří parádně. Dostala nové jméno – Rozinka, nový pelíšek, nové psí kamarády a hlavně novou milující lidskou rodinu.

Mrkněte do galerie. Prdelko, tedy vlastně Rozinko, hrozně moc ti to tvé štěstí přejeme!

Díky ještě jednou všem zúčastněním: útulku Bouchalka, partnerovi projektu značce Hurtta.cz a hlavně paní Evě!

A pokud uvažujete o tom, že si pořídíte pejska, zkuste se zamyslet, jestli místo štěňátka od chovatele, nezměníte život nějakému chlupáči z útulku. Bude vám za to neskonale vděčný.

Vše o Rozince a její cestě z útulku až do nové rodiny najdete tady.

 

6 důkazů, že Anna Kendrick miluje zvířata všeho druhu

Články, které by tě mohly zajímat