Právě vysíláme

VIDEO: Fenečku, které jsme se rozhodli najít domov, si dnes z útulku odvezla nová panička. Dojemný příběh vás chytne za srdce

17. prosince 2018 18:54
VIDEO: Fenečku, které jsme se rozhodli najít domov, si dnes z útulku odvezla nová panička. Dojemný příběh vás chytne za srdce

Dnes konečně došlo k té toužebně očekávané události. Poté, co jsme se minulý týden rozjeli do psího útulku Bouchalka a vytipovali si pejska, kterému jsme slíbili najít nového páníčka, dnes se ten sen stal skutečností.

Fenečka, které byla nalezencem z volného odchytu, už dnešní noc nebude trávit v (sice vytápěné) boudě ve svém kotci, ale v rodině nové paničky Evy – konkrétně v její posteli, jak se nám Eva svěřila.

Víc je asi zbytečné psát, vše důležité uvidíte v našem videu. A varování pro slabé povahy: pozor, je to doják.

Díky ještě jednou všem zúčastněním: útulku Bouchalka, partnerovi projektu značce Hurtta.cz a hlavně Evě, jejíž komentáře pod článkem o adopci oslovily naši odbornou porotu nejvíce ze všech.

A pokud uvažujete o tom, že si pořídíte pejska, zkuste se zamyslet, jestli místo štěňátka od chovatele, nezměníte život nějakému chlupáči z útulku. Bude vám za to neskonale vděčný.

Vše o Rozince a její cestě z útulku až do nové rodiny najdete tady.

 

Rodina opustila pejska. Zbavila se ho i s hračkami a pelíškem

Články, které by tě mohly zajímat