Právě vysíláme

HAILEY BIEBER rozjíždí vlastní kosmetickou řadu. Ponese název BIEBER BEAUTY

18. dubna 2019 14:11
HAILEY BIEBER rozjíždí vlastní kosmetickou řadu. Ponese název BIEBER BEAUTY

Pomalu začínáme mít pocit, že každým týdnem přibývá další celebrita, která rozjíždí svoji vlastní kosmetickou řadu. Tentokrát to není nikdo jiný, než manželka Justina Biebera – Hailey Bieber.

Hvězdný pár, který je konstantně pod drobnohledem novinářů číhajích na každém jejich kroku, teď společně působí na poli módy a kosmetiky. Justin totiž rozjel svou vlastní značku oblečení, kterou pojmenoval Drew House. To ovšem není ta žhavá novinka. Novinkou je, že jeho manželka zakládá vlastní kosmetický brand, takže to vypadá, že teď budou bodovat na obou frontách – tedy alespoň co se módy a zkrášlujících produktů týče.

Justinova značka Drew House.

Hailey není v beauty brandu žádným nováčkem. Spolupracovala například s kosmetickými značkami jako jsou L’OréalModel Co či Bare Minerals, jejichž je tváří.

Další známé tváře

Mezi další celebrity, které založily vlastní kosmetické značky, patří například Rihanna se svou Fenti Beauty, Drew Barrymore a její Flower, dále Victoria Beckham, Kylie Jenner, Kat Von D, Kim Kardashian, Jessica Alba, Salma Hayek, Eva Mendes, Miranda Kerr nebo modelka Iman. 

Zdroj: www.billboard.com, www.allure.com.

Články, které by tě mohly zajímat