Právě vysíláme

Marpo se v novince V plamenech přesouvá z bažin k moři

14. července 2021 8:10
Marpo se v novince V plamenech přesouvá z bažin k moři

Marpo vydává už čtvrtý singl z nového alba Backwoods Bred. Tentokrát si pro vznik vizuálu vybral track V plamenech, v němž se oproti ostatním klipům přesunul z bažin k moři. Natáčel ho v brzkých ranních hodinách.

Videoklip k songu V plamenech Marpo opět natáčel ve Spojených státech amerických, kde vznikla také podstatná část jeho nové desky Backwoods Bred. Konkrétně se pohyboval v prostředí Louisiany a Mississippi, jejichž temná atmosféra dokonale zrcadlí náladu celé desky i umělce. Oproti předchozím videím k trackům z desky vznikal aktuální vizuál u moře.

Nové album vydal Marpo 9. července. Nahrával ho na dálku, protože mu pandemická situace nedovolila se s producenty Marcusem Tranem a Clintem Murphym potkat. S druhým jmenovaným spolupracoval tak, že si na dálku sdíleli obrazovku laptopu. Deska se tak rodila před videohovory.

Nahrávka je směsicí rapu, country, bluesu a gospelu. „Dali jsme si s Marcusem obrovskou práci, ladili každej detail, ale to vlastně říká ve svých tiskovkách každej, jak nad tím seděl staletí. Budu rád, když to lidi posouděj sami. Marcus má obrovskej producentskej talent, má neskutečný cítění. Jsme na sebe napojení jako bratři. Myslím, že nám to skvěle funguje,“ uvedl šestatřicetiletý rapper. Deska ho stála bezmála dva miliony.

Aktuálně se Marpo chystá na zápas s Karlosem „Terminátorem“ Vémolou, proti kterému nastoupí v pražské O₂ areně už 13. listopadu. Jak se dušovala hvězda Oktagonu, myslela si, že rapper její výzvu nepřijme. Opak se však stal pravdou. „Stoprocentně mám šanci,“ říká Marpo.

Články, které by tě mohly zajímat