Právě vysíláme

HUDEBNÍ A KULTURNÍ TIPY EVROPY 2: Kam se v následujícím týdnu chystáte vydat vy?

3. srpna 2018 12:00
HUDEBNÍ A KULTURNÍ TIPY EVROPY 2: Kam se v následujícím týdnu chystáte vydat vy?

Začíná nám srpen a s ním přichází i parádní letní akce! Prozradíme vám, které akce stojí za návštěvu a jak se k nim dostanete. Vše v rámci našich týdenních hudebních a kulturních tipů!

Desperados HighJump – pátek 3. srpna – sobota 4. srpna 2018, lom Hříměždice

Jedna z nejlepších akcí léta je tu! Otevřené mistrovství České republiky v cliffdivingu, nebo-li Desperados HighJump, přichází dnes a v sobotu do Hříměždic u Příbrami. Letos budou k vidění nejlepší skokani na světě, mezi kterými nechybí například Aidan Heslop nebo Peter Hulliger. A kdyby toho nebylo dost, večer se areál promění v jednu velikou párty – večerní hudební program budou tvoří mimo jiné Kapitán Demo, DJ Wich nebo Prago Union. Budou to dva dny k nezaplacení a lístky rychle mizí, tak si je rychle kupte, bude to stát za to!

Evropa 2: Den na maXXimum – sobota 4. srpna 2018, Špindlerův Mlýn

Chcete si zaběhat v nádherném prostředí a s parádním hudebním doprovodem? Evropa 2 zítra představí Den na maXXimum, den plný nezapomenutelných sportovních a hudebních aktivit, v ikonickém skiareálu Svatý Petr ve Špindlerově Mlýně. Po ukončení běhu na pět kilometrů čeká běžce a diváky senzační hudební podívaná – vystupovat budou Eddie Stoilow, LinaKaro a Adam Mišík! Akce se koná souběžně s během Krkonošská 50, což znamená, že „Špindl“ bude žít jako nikdy předtím. Přijďte si zažít parádní den plný zábavy, exkluzivně s Evropou 2!

Festival Sziget – středa 8. srpna – středa 15. srpna 2018, ostrov Sziget, Budapešť

Přichází jeden z nejlepších hudebních festivalů v Evropě – Sziget 2018! Festival na ostrově v maďarském hlavním městě letos přivítá slavná jména jako Kendrick Lamar, Lana Del Rey, Dua Lipa a mnoho dalších. Neuvěřitelný hudební program navíc doplní například lekce jógy, představení Cirque du Sziget či letní kino. Sziget není ledajaký festival. Je to hudební a kulturní svátek, na který budete vzpomínat do konce života.

Festival Let It Roll – čtvrtek 2. srpna – neděle 5. srpna 2018, letiště Milovice

Jeden z největších festivalů drum ‚n‘ bassové hudby v Česku tento týden zavítá do Milovic! Organizátoři slíbili, že letošní ročník bude patřit mezi nejlepší od roku 2003, kdy festival začal. Celkem se představí přes 330 interpretů na devíti pódiích a vše v pohodlném areálu letiště Milovice, kde se festival tradičně každý rok vrací. Přijďte se podívat na letošní Let It Roll v Milovicích a uvidíte, proč je festival tak respektován v Česku i v zahraničí.

10 důvodů, proč jet na Sziget

Články, které by tě mohly zajímat