Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

7. února 2019 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

I tento týden jsme vám nachystali seznam nejlepších hudebních a kulturních akcí v České republice! Nenechte si ujít koncerty od slavných českých i zahraničních interpretů ve skvělých lokalitách. Na tyto akce budete určitě vzpomínat ještě dlouho!

1. Jarní turné kapely Mandrage

Čtvrtek 7. února, Rock Café, Praha, od 20:00 hodin

Pátek 8. února, Rock Café, Praha, od 20:00 hodin

Kapela Mandrage chystá dva velkolepé koncerty v pražském Rock Café! O lístky je obrovský zájem a my se rozhodně nedivíme – koncerty Mandrage totiž patří mezi nejzábavnější na české hudební scéně. Autoři hitů Motýli či Apolinář v Praze naposledy hráli loni v dubnu na Majálesu a tehdy to byla jízda jako hrom! Vystoupení této kapely v menším, útulnějším prostředí pražského Rock Café proto nesmíte zmeškat!

Mandrage

Koncerty kapely Mandrage jsou vždycky plné energie

 

2. Paulie Garand & Kenny Rough – Dank Tour 2019

Pátek 8. února, Sklub, Olomouc, od 20:00 hodin

Skvělý rapový tandem Paulie Garand – Kenny Rough rozjíždí svoje rozsáhlé Dank Tour 2019! Talentovaní rappeři tento týden zavítají do olomouckého Sklubu a fanoušci natěšeně čekají na to, co je na úvodu turné čeká. Dank Tour bude pro oba rappery zlomovým – pomůže jim to dobýt českou rapovou scénu? My bychom jim to určitě přáli!

Paulie Garand a Kenny Rough

Paulie Garand a Kenny Rough rozjíždí svoje Dank Tour 2019

3. Koncert kapely Good Charlotte

Pondělí 11. ledna, Forum Karlín, Praha, od 19:00 hodin

Do pražského Fora Karlín zavítá famózní americká rocková kapela Good Charlotte! Pětičlenná kapela slibuje legendární show plnou energie a skvělých rockových pecek. Milovníci rocku a pop punku si tento večer určitě užijí: Kromě Good Charlotte totiž také vystoupí například Boston Manor či Sleeping With Sirens. Tak dobrý seznam interpretů jsme na jedné akci dlouho neviděli!

Good Charlotte

Rocková kapela Good Charlotte se vždycky postará o senzační show

 

Zdroj: Shutterstock, mandrage.cz, pauliegarand.cz, ČSFD, Instagram, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat