Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

14. února 2019 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

Milovníci hudby, kultury a zábavy, máme pro vás vynikající zprávu: Tento týden dorazí do České republiky dvě z největších kapel současnosti – Twenty One Pilots a Bastille – a do kin dorazí filmový trhák Alita: Bojový anděl, od producenta Jamese Camerona. Tyto mimořádné akce si nesmíte nechat ujít!

Premiéra filmu Alita: Bojový anděl

Čtvrtek 14. února po celé České republice

Známý producent James Cameron představuje další filmový trhák! Na filmu Alita: Bojový anděl se pracovalo celkem deset let a děj filmu je podle známého japonského manga komiksu. Je to jeden z největších projektů, do kterého se známý filmový producent Cameron kdy pustil a titulní písničku k filmu nazpívala senzační Dua Lipa. Mrkněte na upoutávku níže.

 

 

Koncert Twenty One Pilots

Sobota 16. února, O2 arena, Praha, od 20:00 hodin

Tento víkend zavítá do Prahy skvělá skupina Twenty One Pilots! Skupina, kterou tvoří bubeník Josh Dun a zpěvák Tyler Joseph, vystoupí v České republice potřetí a její koncerty pokaždé stály za to. Čeští fanoušci budou tentokrát mít možnost uslyšet písničky z vydařené nové desky Trench, která se od loňského vydání dočkala obrovského úspěchu v České republice i v zahraničí. Twenty One Pilots mají Českou republiku rádi, tak pojďme je přivítat ve velkém stylu na koncertě v pražské O2 areně už v sobotu večer!

Koncert Bastille

Čtvrtek 21. února, Forum Karlín, Praha, od 18:30 hodin

Britská kapela Bastille v rámci celoevropského turné zavítá do pražského Fora Karlín! Autoři hitu Pompeii loni vydali dva popové singly Happier a Grip, na kterých spolupracovali se známými DJi Marshmellem a Seebem, respektive. Kapela slibuje kombinaci nových pecek a starých hitů. Intimnější prostor pražského Fora Karlín navíc dovolí fanouškům se dostat co nejblíž ke kapele. Pokud jste tedy fanouškem brit popu, tento koncert si nesmíte nechat ujít!

 

Zdroj: Instagram, Shutterstock, Instagram, YouTube, Rolling Stone, bastille.com

Články, které by tě mohly zajímat