Právě vysíláme

Na festivalu SZIGET letos vystoupí i POST MALONE!

14. února 2019 8:00
Na festivalu SZIGET letos vystoupí i POST MALONE!

Skvělý americký rapper Post Malone oznámil účast na letošním festivalu Sziget! Přidává se tak do rostoucího seznamu interpretů, jenž na festivalu v Budapešti letos vystoupí. Co říkáte ostatním účinkujícím interpretům?

Kdo jiný letos na Szigetu zahraje?

Pořadatelé festivalu Sziget oznámil řadu senzačních jmen pro letošní vydání slavného festivalu. Do seznamu, ve kterém již účinkují například Foo Fighters, Ed Sheeran, Florence + The Machine, Twenty One Pilots, The 1975, Martin Garrix a Kodaline se tak nově připojí:

Post Malone

James Blake

Franz Ferdinand

Years & Years

Tove Lo

O kvalitní hudební obsazení je na letošním festivalu Sziget jednoznačně postaráno!

Unikátní příležitost

V rámci soutěži „Jednou ranou na Sziget“ si na známém festivalu můžete zahrát i vy! Stačí, když do 28. února splníte instrukce na oficiální webové stránce a můžete si zahrát hned vedle hlavního pódia. V prvním kole soutěže rozhoduje odborná porota, ale ve druhém kole budou hlasovat fanoušci. Pokud tedy sníte o tom, že si jednou na slavném festivalu zahrajete, tohle je vaše příležitost!

Letošní Sziget bude patřit mezi nejlepší, co maďarská metropole kdy zažila. Nepromarněte proto možnost dorazit na tento skvělý hudební svátek, který začíná už 7. srpna.

Lístky na Sziget festival jsou k mání ZDE.

Sziget Festival v plném proudu

Zdroj: Sziget Festival

Genialita na LSD aneb kdo ze slavných zkusil tuhle drogu

Články, které by tě mohly zajímat