Právě vysíláme

HUDEBNÍ a KULTURNÍ TIPY EVROPY 2: Přinášíme vám přehled nejzajímavějších akcí, kam tento týden vyrazit

10. srpna 2018 11:30
HUDEBNÍ a KULTURNÍ TIPY EVROPY 2: Přinášíme vám přehled nejzajímavějších akcí, kam tento týden vyrazit

I tento týden vám přinášíme exkluzivní seznam akcí, kterých se můžete zúčasnit v nadcházejícím týdnu. Nechybí tu například hudební festivaly, letní kino, či pouliční akce!

Sziget Festival 2018 – středa 8. srpna – úterý 14. srpna 2018, Budapešť, Maďarsko

Jeden z nejlepších hudebních festivalů v Evropě je tu! Festival Sziget nabízí týden plný zábavy a letos se tu představí i ty největší jména na světě, včetně Dua Lipy, Bastille či Lany Del Rey. Sziget ale není typickým festivalem. Skvělý hudební program doplní i unikátní kulturní zážitky, kde si budete moci vyzkoušet například jógu nebo brazilský tanec capoeira! Žádný jiný festival se Szigetu v Evropě nevyrovná. Jestli chcete zažít kvalitní hudbu a nezapomenutelný festivalový zážitek, tak jedině v Maďarské metropoli do 14. srpna!

Promítání filmu Naprostí cizinci v Letním kině Žluté lázně – sobota 11. srpna 2018, Velká travnatá louka, areál Žluté lázně, Praha

Zažijte pohodovou atmosféru letního kina v krásném areálu Žluté lázně v Praze! Tento víkend se promítá komedie Naprostí cizinci, ve kterém se parta starých kamarádů sejde po dlouhé době a dají si pravidlo, že musí sdílet každý příchozí hovor a SMS zprávu na mobilu. Brzy se tak dozvíme, že vlastně i v prostředí mezi starými kamarády si člověk může připadat jako cizinec, o kterém nikdo nic neví! Skvělý film doplní kvalitní občerstvení v areálu a pohodová atmosféra. Pokud si tedy chcete užít klidný, zábavný večer v nádherném prostředí, jedině v areálu Žluté lázně!

Živá ulice – pátek 10. srpna – neděle 19. srpna 2018, Plzeň

Tento týden odstartuje v Plzni jeden z největších multižánrových festivalů v České republice: Živá ulice 2018! Západočeskou metropoli tak obsadí řada hudebníků, herců a umělců, kteří zde předvedou své nejlepší kousky po dobu deseti dnů. Akce se postupně stala jednou z nejpopulárnějších kulturních akcí nejen v regionu, ale i v celé České republice. Je tu něco pro všechny, tak neváhejte a dorazte, dokud je ještě čas!

Maraton hudby Brno – čtvrtek 9. srpna – neděle 12. srpna 2018, Brno

Když takhle zmiňujeme ty venkovní kulturní festivaly, tak nelze zapomenout na parádní Maraton hudby Brno! Letos zavítají do nádherného Brna umělci takřka z celého spektra hudebních žánrů, od rockerů až po jazzové, či folkové muzikanty. Bude to jedna z kulturních akcí roku a vy si to budete moci užít na plné pecky v nádherném historickém centru města. Akce už začala včera, tak pokud ještě nevíte, co o víkendu podniknete, tak pro vás máme ideální řešení: Maraton hudby Brno!

Praha vs. ostatní města v hipsterském souboji. Jak dopadla?

Články, které by tě mohly zajímat