Právě vysíláme

Jednou z novinek EVROPA 2 MUSIC CHART budou třeba FELIX JAEHN feat. MESTO & VCATION – Never Alone. Potom i HARRY STYLES nebo CAMILA CABELLO.

5. prosince 2019 18:00
Jednou z novinek EVROPA 2 MUSIC CHART budou třeba FELIX JAEHN feat. MESTO & VCATION – Never Alone. Potom i HARRY STYLES nebo CAMILA CABELLO.

Představujeme novinky v hitparádě!

Novinka č. 1: MIRAI feat. BEN CRISTOVAO – Pojď ke mně blíž z alba Arigatō

 

Novinka č. 2: HARRY STYLES – Lights Up z alba Fine Line

 

Novinka č. 3: CAMILA CABELLO – Shameless z alba Romance

Nový singl odstartovává novou éru zpěvačky, kterou čeká vydání druhého studiového alba Romance. To vyjde 6. prosince 2019 a reprezentuje Camilinu nejosobnější hudební zpověď, která vychází čistě z jejích osobních zkušeností, převedených do nezapomenutelných písní.

“Album je od základu příběhem mého života, který žiju posledních několik pár let a obsahuje zážitky, které jsem nashromáždila – znám je již dlouhá léta a chtěla jsem, aby se moje album jmenovalo Romance, protože tyto příběhy jsou o zamilovávání se.”

Camila Cabello má za sebou v letošním roce i neuvěřitelný statistický úspěch. Stala se rekordmankou v kategorii Nejstreamovanější ženská umělkyně v historii na Spotify, a to s celkem 61,2 milionů streamů.

 

Novinka č. 4: FELIX JAEHN feat. MESTO & VCATION – Never Alone

Felix Jaehn, který před malou chvílí sestoupil z pódií největších letních hudebních festivalů Tomorrowland, Lollapalooza nebo Parookaville a dokončil turné po Spojených státech, vydává singl Never Alone, na němž spolupracoval s holandským producentem Mestem a švédským duem Vcation. Autorsky se na skladbě podíleli skladatelé Martina Garrixe a legendárních Swedish House Mafia John Martin a Michel Zitron. „V minulosti jsem se cítil osamělý, ale teď už vím, že nikdy nejsem skutečně sám. Když člověk prochází světem s otevřeným srdcem, najde bezpočet krásných duší, se kterými se může spojit – nehledě na to, kdo je, nebo odkud pochází. Člověk prostě nikdy není sám,“ přibližuje singl, který akcentuje důležitost duševního zdraví, sám Felix Jaehn.

Felix Jaehn se proslavil remixem OMIho hitu Cheerleader, který se v roce 2014 umístil na první příčce v 55 zemích. Následoval Felixův vlastní průlomový hit Ain’t Nobody (Loves Me Better), který ho katapultoval mezi nejžádanější jména DJské scény. Od té doby Jaehn spolupracoval například se Stevem Aokim, Adamem Lambertem nebo Gucci Manem, na kontě má 90 zlatých, platinových a diamantových certifikací a miliardy streamů napříč hudebními platformami. Nedávným singlem Love On Myself Felix symbolicky začal novou kapitolu, která se bude zakládat na tvorbě co nejčistší a nejupřímnější hudby – Jaehn bude nově spoluautorem všech písní, což zajistí nejpřesnější možnou reprezentaci jeho hudebních i textových vizí.

Hlasuj pro v Evropa 2 Music Chart počínaje dnešní 20:00 hodinou!

 

Články, které by tě mohly zajímat