Právě vysíláme

Kourtney Kardashian se bála o miminko, nenarozené dítě operovali

7. září 2023 13:59
Kourtney Kardashian se bála o miminko, nenarozené dítě operovali

Když minulý týden Travis Barker z blink-182 musel znenadání odjet z turné kvůli „naléhavé rodinné záležitosti“, tušili fanoušci, že půjde o něco vážného. Spolu s přítelkyní Kourtney Kardashian nyní hudebník oznámil, že jejich nenarozené dítě museli lékaři operovat. Aktuálně by mělo být vše v pořádku a bubeník se vrací do Evropy, aby s kapelou dojel i zbývající část šňůry.

Kapela blink-182 musela kvůli nenadálým událostem odložit koncerty ve Skotsku a Irsku. Její bubeník Travis Barker kvůli „naléhavé rodinné záležitosti“ odcestoval z Evropy zpět do Spojených států amerických, aby mohl být po boku své partnerky Kourtney Kardashian. Jak totiž nyní dvojice informovala své fanoušky, lékaři museli nutně operovat jejich nenarozené dítě.

„Budu navždy vděčná skvělým lékařům, kteří zachránili život našeho miminka,“ poděkovala doktorům na svých sociálních sítích Kourtney Kardashian, která je ve svých čtyřiačtyřiceti letech počtvrté těhotná. Co přesně se událo, nespecifikovala, poděkovala však partnerovi, který neváhal, okamžitě přerušil s blink-182 turné a odcestoval za ní.

„Spěchal za mnou do nemocnice, aby se mnou mohl být a postarat se o mě,“ napsala Kardashian, která v minulosti žádné problémy v těhotenství neměla. „Nebyla jsem na naléhavou operaci miminka vůbec připravená. Pokud se někdo neocitl ve stejné situaci jako my, nemůže zcela porozumět našemu strachu… Děkuji Bohu. To, že jsem z nemocnice vyšla s chlapečkem ve svém bříšku, beru jako velké požehnání.“

Barker momentálně cestuje zpět do Evropy. Už v pátek totiž budou blink-182 pokračovat ve svém turné, v rámci kterého navštíví 19. září také Českou republiku.

Články, které by tě mohly zajímat