Právě vysíláme

Krušovice přicházejí s bohémskou novinkou – přijď ochutnat pivo zdarma pod rozkvetlou třešeň na Petřín

27. dubna 2023 16:00
Krušovice přicházejí s bohémskou novinkou – přijď ochutnat pivo zdarma pod rozkvetlou třešeň na Petřín

Prémiový krušovický ležák Bohém z nejlepších chmelů z Žatecka se představí veřejnosti na Prvního máje na Petříně.

Praha, 19. dubna 2023 – Pivovar Krušovice uvádí na trh prémiovou novinku s názvem Bohém, kterou představí veřejnosti formou netradiční první ochutnávky na Prvního máje. A kde jinde se poprvé seznámit s Bohémem z Krušovic než na svátek lásky pod rozkvetlou třešní na Petříně. Ta, která speciálně vykvete na Nebozízku, bude doslova bohémská.

Krušovická novinka Bohém je prémiový ležák, který je uvařen pouze z těch nejkvalitnějších žateckých chmelů: Žateckého poloraného červeňáku, Sládku a Premiantu. Nová krušovická receptura překvapí vyváženou hořkostí a příjemným chmelovým aroma. Chuť tvoří kromě výběrových chmelů také kvalitní voda z křivoklátských studní a fakt, že při výrobě nebyly použity žádné přidané chemické složky ani chmelový extrakt.

„Recepturu nového prémiového ležáku, který je uvařen jen z toho nejkvalitnějšího chmele u nás, jsme pečlivě ladili dlouhé měsíce, než jsme našli toho správného Bohéma. Věřím, že svou vyváženou hořkostí nejen příjemně překvapí stávající krušovické pivaře, ale osloví k ochutnání i ty nové,“ přibližuje proces vzniku prémiové novinky krušovický sládek a zároveň ředitel pivovaru Krušovice, Michal Rouč.

První seznámení pod bohémsky rozkvetlou třešní

V bohémském stylu není však jen název krušovické novinky, ale i jeho samotné představení veřejnosti. To proběhne 1. května na svátek zamilovaných, a kde jinde než pod rozkvetlou třešní na Petříně. Před restaurací Nebozízek, která se na Petříně nachází, vyroste na Prvního máje speciální, 4 metry vysoká bohémská třešeň. Její koruna nebude jen posetá typicky růžovými květy, ale také hojně prorostlá pro Bohéma typickým chmelem. Pod touto unikátní „zachmelenou“ třešní se budou moct návštěvníci políbit, vyfotit na památku a následně i ochutnat bohémskou novinku z Krušovic po celýprvomájový den zdarma.

„Spojení bohémství, Prvního máje a Petřína považujeme za skvělou kombinaci a příjemnou příležitost, jak krušovického Bohéma představit veřejnosti netradiční formou. Tímto zveme nejen zamilované, ale také všechny, kteří mají rádi dobré pivo, hudbu i krásné prostředí rozkvetlého Petřína, aby za Bohémem dorazili na svátek lásky na petřínský Nebozízek,“ představuje prvomájový program Dita Vašíčková, Communication Manager společnosti HEINEKEN Česká republika.

 První ochutnávka prémiového ležáku z Krušovic Bohém bude probíhat 1. května po celý den od 11 do 18 hodin před petřínskou restaurací Nebozízek. Vstup na akci je zdarma.

Více na webu: https://krusovicebohem.cz/

 

Články, které by tě mohly zajímat