Právě vysíláme

Marek Lambora prozradil, zda skutečně končí Slunečná. A vyvěštil moderátorům Evropy 2 budoucnost

14. října 2021 9:10
Marek Lambora prozradil, zda skutečně končí Slunečná. A vyvěštil moderátorům Evropy 2 budoucnost

Marek Lambora byl hostem InstaCallu Evropy 2 s moderátory Ondrou Urbanem a Petrem Říbalem. Ti si s ním povídali nejen o nové roli faráře Alberta, ale zeptali se ho také na to, zda Slunečná skutečně končí nebo jak se mu natáčel s přítelkyní Andreou Bezděkovou videoklip pro UDG.

Marek Lambora aktuálně patří mezi nejoblíbenější české herce. Fanoušky si získal především svou rolí Janka Linharta v seriálu Slunečná, který měl mít původně mnohem méně epizod. U diváků však slavil úspěch, a tak se televize rozhodla příběh dále rozvíjet. A protože médii proběhlo, že měla na place padnout už poslední klapka, mířila jedna z otázek na Lamboru právě na Slunečnou.

„Konec Slunečné je téma, které hodně běží a já se o tom trošku bojím mluvit. Mám pocit, že v médiích proběhlo, že jsme oficiálně Slunečnou dotočili. Ale samozřejmě je ještě spousta dílů natočených a poběží minimálně do ledna. Víc bych k tomu nerad říkal,“ mlžil mírně herec při odpovědi na otázku, zda seriál skutečně končí.

Během prázdnin se kromě Slunečné věnoval Lambora také natáčení detektivní minisérie Půlnoční zpověď, ve které si zahrál faráře Alberta. „Je to jedna z nejzajímavějších postav, které jsem točil. Na jednu stranu je Albert kněz, na druhou stranu má toho v sobě spoustu temného,“ prozradil. A jak s nadsázkou uvedli moderátoři Ondra UrbanPetrem Říbalem, s rolí se opravdu sžil. „Proto jsi nám naposled neustále nabízel víno a oplatky,“ vtipkovali.

Za sebou má herec také účinkování ve videoklipu UDG, ve kterém si zahrál po boku partnerky Andrey Bezděkové. UDG nás oslovili jako pár. Říkali jsme si, že by bylo fajn to zkusit. Pro Áju to byla velká výzva. Její postava byla hrozně náročná. Když jsem si četl scénář, říkal jsem si: ‚Ty jo, to nebude žádná legrace.‘ Doma jsme si o tom povídali, snažil jsem se ji na to připravit a myslím, že to zvládla opravdu hezky.“

Marek Lambora se během InstaCallu Evropy 2 rozpovídal také o dovolené s přítelkyní nebo natáčení druhého dílu Princezny zakleté v čase, který se bude jmenovat Alchymistka zakletá v čase a představí ho už tento pátek na Comic–Conu Prague 2021. A na závěr se stal Jolandou a vyvěštil moderátorům Evropy 2 jejich budoucnost.

Články, které by tě mohly zajímat