Právě vysíláme

Martina Pártlová poslala vtipný pozdrav z dovolené. Jak póza podle předlohy dopadla?

16. ledna 2022 13:10
Martina Pártlová poslala vtipný pozdrav z dovolené. Jak póza podle předlohy dopadla?

Zpěvačka a moderátorka Evropy 2 Martina Pártlová je známá svým neotřelým humorem a umí si ze sebe udělat legraci. Martina si momentálně užívá rodinnou dovolenou na Seychelských ostrovech, kam vyrazila s partnerem Josefem Vařekou a půlroční dcerkou Stellou. Z rodinné dovolené fanouškům poslala vtipný pozdrav.

Na instagramu koluje mezi influencery téměř akrobatický párový počin, který plní sociální síť. Nedávno ho vyzkoušela i moderátorka Eva Perkausová se snoubencem. Když se podaří, tak snímek vypadá velmi elegantně a sexy. Realita je od instagramových snímků, které influenceři trénují hodiny, mnohdy zcela odlišná.

Martina s přítelem se rozhodli, tento akrobatický kousek vyzkoušet. Popravdě tak elegantně nedopadl, ale Martina bere život s nadhledem a umí si ze sebe udělat srandu. „Když dva dělají totéž, není to totéž. Jsem si to taky chtěla vyzkoušet viď, ale nějak jsem nepřišla na to, jak to Eva dělá. Takže jsme klasicky najeli na létajícího Čestmíra,“ popsala komický snímek Martina s tím, že má její přítel štěstí, že ho nezlomila.

Vtipné reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Prosím si video, děkuju!” okomentovala fotografii Martiny kolegyně ze 3v1 Nikol Leigteb„Podruhé už to Pepa nedá,” odpověděla ji Martina se svým typickým humorem.

Články, které by tě mohly zajímat