Právě vysíláme

Martina Pártlová zapózovala v plavkách a ukázala realitu po porodu

31. ledna 2022 11:10
Martina Pártlová zapózovala v plavkách a ukázala realitu po porodu

Zpěvačka a moderátorka Evropy 2 Martina Pártlová si ze svého těla si dělá legrácky již od porodu. Nyní se pochlubila odvážnou fotkou v plavkách, za kterou si vysloužila ovace na instagramu.

Je všeobecně známo, že uživatelé na instagramu sdílí převážně upravené fotografie, které mají od reality hodně daleko. Martina jde proti proudu, je přirozená a realitu se nebojí ukázat.

Zpěvačka si momentálně užívá rodinnou dovolenou na Seychelských ostrovech, kam vyrazila s partnerem Josefem Vařekou a půlroční dcerkou Stellou. Josef si několikrát během měsíční dovolené posteskl, že se Martina odmítá fotit v plavkách, a takový snímek v rodinném albu zřejmě nikdy nebude. Blíží se konec dovolené a Martina polevila. Nejdříve fanouškům poslala vtipný akrobatický pozdrav a nyní se pochlubila odvážnou fotografií v plavkách.

Jak už je u Martiny zvykem, připojila ke snímku i vtipnou historku ze zákulisí focení. Pepa: To bude hezká fotka na instáč!, Martina: Pepo, nefoť mě…, Pepa: Jé, jen zatáhni břicho. Martina: To nejde!!! Pepa: Dělej… Martina: Ty woe, říkám, že to nejde… Pepa: Ježiš, Martino, zatáhni…” I když se Martina snažila zatáhnout břicho, tak to bohužel nešlo. „Co z toho plyne? Pepa zjistil, že Martině nejde zatáhnout břicho. Ale opálená jsem, to jo,“ pokračovala zpěvačka se svým neotřelým humorem dodala: „Ta petka drží celou větev, jinak by rupla.“

Martina snímkem vzbudila pořádný rozruch a pochvalné reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Miluju Vás!!! Vy se fakt nebojíte žádných ťouchlejch keců. Figuru máte hezky ženskou a umíte jí nosit,“ okomentovala fotografii Martiny herečka Eva Holubová.

Články, které by tě mohly zajímat