Právě vysíláme

MILEY CYRUS má na triku kromě rebélie i pár dalších věcí! O téhle jste ještě neslyšeli

13. března 2019 8:10
MILEY CYRUS má na triku kromě rebélie i pár dalších věcí! O téhle jste ještě neslyšeli

Happy Hippie nadace je jednou z dalších velice povedených věcí, které Miley Cyrus prošly pod rukama. Už jste o ní slyšeli?

Říká vám něco Happy Hippie nadace? Jestli ne, nevadí, my vás rádi zasvětíme. Takže, její hlavní tvář a zakladatelka je Miley Cyrus. Ano, přiznáváme, že je přeci jen známější pro své bouřlivé eskapády, obnažování se na veřejnosti a v klipech a v neposlední řadě také pro svou minulost, protože co si budeme povídat, Hannu Montanu jí prostě nikdo neodpáře. Nicméně, Miley už je pěknou řádku let bojovnicí za rovnocenná lidská práva a velmi aktivně se ponořuje do podporování právě LGBTQ komunity.

Bezdomovec na MTV Music Awards

Na předávání cen MTV Video Music Awards, Miley zaskočila všechny u obrazovek i v hledišti, když místo sebe pro výherní sošku poslala neznámého muže a sama zůstala stát před pódiem. Mladík  se představil jako bezdomovec Jesse. Určitě si umíte představit ten poprask co poté nastal. Miley ho tam poslala schválně, aby veřejnost určitým způsobem uvědomil o tom, kolik mladých Američanů se nachází na ulici. Měl o tom totiž krátký proslov.

Miley Cyrus a Jesse

Pojďme si nyní připomenout nejoblíbenější videa, která nadace Happy Hippie kdy odvysílala.

Laura Jane Grace, Joan Jett a Miley Cyrus 

Miley Cyrus a Ariana Grande 

A další Laura Jane Grace, Joan Jett a Miley Cyrus

Zdroj: http: www.happyhippies.org, www.youtube.com

Čím si komplikujete život podle horoskopu?

Články, které by tě mohly zajímat