Právě vysíláme

CARDI B schytala za vítězství v GRAMMY pořádný hate. Rozhodla se proto k radikálnímu kroku!

13. února 2019 11:10
CARDI B schytala za vítězství v GRAMMY pořádný hate. Rozhodla se proto k radikálnímu kroku!

Ačkoliv si Cardi B odnesla Grammy za rapové album roku, z ceny se bohužel příliš radovat nemůže. Na oblíbenou raperku se totiž prostřednictvím sociálních sítí snesla obrovská vlna kritiky! Proč?

I když je Cardi B velmi respektovanou rapperkou, řadě lidí se nelíbí, že si vzácnou sošku odnesla domů právě ona. V nominaci na nejlepší rapové album se totiž vedle Cardi objevil i zesnulý Mac Miller a spousta jeho fanoušků si přála, aby cenu získal právě on.

Samotná rapperka na Maca rozhodně nezapomněla a ve své děkovné řeči si na něj vzpomněla. Podporu jí dokonce vyjádřila i Millerova rodina, která do médií uvedla, že Cardi za Grammy gratuluje a rozhodně vůči jejímu vítězství necítí žádnou zášť.

Fanoušci útočí!

Ani to ovšem fanouškům nestačilo a do mladé maminky se pustili na Instagramu a Twitteru s tím, že si cenu nezasloužila. Pořádný hate navíc rozpoutali i obdivovatelé Nicki Minaj, se kterou má Cardi B dlouhodobý spor.

Protože už svéráznou hvězdu hip-hopu přestala nekonečná kritika bavit, rozhodla se na internet umístit emotivní video, ve kterém všem haterům vzkazuje, že na desce tvrdě dřela a celé tři měsíce byla zavřená ve studiu. Zárověň všem připomněla, že když byla v minulosti nominována na Grammy za Bodak Yellow a cenu nedostala, veřejnost byla pořádně pohoršena.

Jelikož ani po rapperčině vyjádření hate neutichal, zrušila si Cardi B Instagram. To, kdy se na tuto sociální síť vrátí, zatím není jasné. Doufejme ale, že to bude brzo!

 

 

Zdroj: Twitter

Jak dnes vypadá nejslavnější fanoušek Britney Spears?

Články, které by tě mohly zajímat