Právě vysíláme

Nasty má novou přítelkyni. Randí s kráskou z Love Islandu

17. prosince 2022 9:10
Nasty má novou přítelkyni. Randí s kráskou z Love Islandu

Moderátor Evropy 2 Petr Cerha známý také jako Nasty si po rozpadu manželství našel přítelkyni. Není jí nikdo jiný než účastnice první řady Love Islandu Tess Lojkasková. V reality show tvořila pár s Nathanem Dzabou.

Po rozpadu vztahu s manželkou je moderátor Evropy 2 Petr Cerha opět šťastný. Zamiloval se do účastnice první řady Love Islandu Tess Lojkaskové. Ta v reality show tvořila pár s Nathanem Dzabou, láska dvojici však dlouho nevydržela. S Nastym randí již několik týdnů. Fanouškům na instagramu sice už dříve prozradila, že má přítele, až do nynějška jméno partnera ale tajila.

Teď si ale Tereza je svou láskou jistá. Petrovi skrze sociální sítě dokonce neváhala poslat krásné vyznání. „Říká se, že když potkáte toho pravého/tu pravou, tak to ihned poznáte. Prostě to víte, cítíte. Vše jde hrozně rychle a přirozeně, protože ničím jste si nikdy nebyli tak jistí, jako nalezením své druhé poloviny, tedy sebe sama,“ napsala. V dalším příspěvku pak Nastyho označila za „pana Božského“.

Moderátor Evropy 2 v září oznámil, že se po devíti letech rozešel s manželkou. „Život občas není to, co chceš, ale to, co vydržíš. A když vydržíš, tak jsou věci, které neovlivníš. Nadále jsme přátelé, vychováváme spolu dvě úžasný děti a cílem je jim ukázat, že rozvod není Kosovo,“ uvedl Cerha. Doufejme tedy, že s Terezou to už třeba bude láska na celý život. Držíme palce!

Nastyho a jeho parťáky Vojtaana a Arnošta Frauenberga můžeš poslouchat v Brzdě Evropy 2 každé úterý a neděli od 20 hodin.

Články, které by tě mohly zajímat