Právě vysíláme

Nemůžu za to, že se holky chtějí zviditelnit, popírá Muradov vztah se Sabinou z Love Islandu

16. prosince 2022 16:02
Nemůžu za to, že se holky chtějí zviditelnit, popírá Muradov vztah se Sabinou z Love Islandu

Sabina Karásková a Zbyněk Vlček z Love Islandu už netvoří pár. Jak exkluzivně pro Evropu 2 prozradil právě Vlček, s partnerkou se rozešel kvůli jejímu blízkému kontaktu s Makhmudem Muradovem. Ten však tvrdí, že žádnou Sabinu nezná.

Když Sabina Karásková a Zbyněk Vlček oznámili, že se rozešli, byl to pro jejich fanoušky šok. Vždyť teprve před měsícem se dvojice vrátila z reality show Love Island a zdálo se, že její láska jen vzkvétá. Klín do vztahu podle Zbyňka Vlčka zasadil Makhmud Muradov.

„Byli jsme spolu na Oktagonu v Ostravě, vrátili jsme se a Sabina si večer začala psát s Muradovem. V den po návratu z Oktagonu si s ním až do půl čtvrté ráno psala. Napsala mu, že po něm dost koukala a on jí, že na tom byl stejně. Vzápětí ji pozval na rande a Sabina odpověděla, že mezi lidi s ním nepůjde. Ptal se jí, jestli má přítele a ona, že měla přítele jen v reality show. Když jsem se to dozvěděl, odešel jsem od ní,“ okomentoval Vlček exkluzivně pro Evropu 2.

Sama Karásková se vyjádřila pro televizi Nova tak, že si s Muradovem nepsala nic, co by mělo jejímu příteli vadit. Naopak pro ni je nepřípustné, že jí vlezl do telefonu a natáčel si zprávy, které si s Muradovem a svými blízkými kamarádkami psala.

Pro Extra nyní celou situaci okomentoval i bijec MMA, bývalý přítel Moniky Bagárové. Nechal se slyšet, že žádnou Sabinu vlastně vůbec nezná. „Nemůžu za to, že se holky chtějí zviditelnit. Že za mnou chodí, fotí se a chlubí se,“ řekl.

Na čí straně je pravda, zůstává otázkou. Fanoušci dvojice však mají jasno a od včerejška zasypávají Karáskovou negativními vzkazy. „Totálně jsem na tebe změnila názor. Tohle se nedělá,“ napsala Nikol na instagramu. „Herečka, no. Já jí tu lásku nikdy nevěřila. Je dost vidět, že má ráda hlavně sebe, a pak je dlouho nikdo. Vždyť ho komandovala jak malé děcko. Zbyněk si zaslouží víc,“ dodala Martina.

Články, které by tě mohly zajímat