Právě vysíláme

Nejvlivnější české osobnosti světa online se utkají ve staronové anketě CZECH SOCIAL AWARDS!

2. října 2018 16:09
Nejvlivnější české osobnosti světa online se utkají ve staronové anketě CZECH SOCIAL AWARDS!

Prestižní anketa o nejznámější české influencery je vám možná známá pod názvem Czech Blog Awards (nebo také ještě před tím Blogerka roku).

S novým ročníkem se ovšem organizátoři rozhodli pozněnit nejen jméno, ale připravit i další obsahové novinky. 1. října tak anketa Czech Social Awards vstoupila oficiálně do šestého ročníku a to ve velkém stylu. Na slavnostním eventu v hotelu Hilton moderovaném Zorkou Hejdovou nechyběly spousty známých tváří nejen ze světa online.

Program jste si mohli naplno vychutnat na Instagramu na @czechsocialawards. 

S novým ročníkem činí Czech Social Awards i zásadní krok do světa a stávají se součástí celosvětových ocenění Global Social Awards. Na vítěze speciální kategorie Go Global, která se bude vyhlašovat jak pro Česko, tak Slovensko, čeká skvělá příležitost: Budou mít možnost zúčastnit se udílení Global Social Awards, které 18. května přivede do Prahy světová jména on-line médií a naváže na mezinárodní marketingovou konferenci Engage.

Ke stávajícím kategoriím Video Bloger/ka roku, Instagram roku, Bloger/ka roku a Cosmo Objev roku letos přibyly zcela nové kategorie: již zmíněná Go Global, Fun & Entertainment, Inspiration & Influence, Social Impact & Change a Fair Play.

Díky datům od analytické společnosti Socialbakers se také dozvíme, jaké příspěvky na Instagramu vzbudily největší ohlas, jaké hashtagy byly nejfrekventovanější a nejoriginálnější a také kdo z nominovaných dokázal vytvářet nejlepší vazby s ostatními.

Vítězové Czech Social Awards 2018, nejpopulárnější osobnosti sociálních sítí, budou slavnostně vyhlášeni 1. prosince během velkolepého galavečera.

O způsobu hlasování a nominacích vás budeme informovat, zatím se můžete mrknout na oficiální web Czech Social Awards.

Galerie těch nejvíc nepřirozených a divných póz modelingu

Články, které by tě mohly zajímat