Právě vysíláme

Nikol Leitgeb odsoudila Dominiku Myslivcovou: “Prosím, přestaňte být kr**y”

31. srpna 2021 14:10
Nikol Leitgeb odsoudila Dominiku Myslivcovou: “Prosím, přestaňte být kr**y”

Nikol Leitgeb na Instagramu odsoudila chování influencerky Dominiky Myslivcové. Ta sdílela se svými fanoušky video, které natáčela za jízdy autem.

Nikol s příslibem anonymity nedávno vyzvala své sledující, aby jí napsali, koho přestali sledovat a proč. V odpovědích se několikrát zobrazil názor, že přestali sledovat osobu, která natáčela videa během toho, když řídila automobil.

 

O pár dnů později Nikol už došla trpělivost a sdílela stories influencerky Dominiky Myslivcové, na kterém si natáčela jízdu za volantem a svého pejska, který seděl na místě spolujezdce. “Holky, prosím, přestaňte být krávy, vaše rozbitý pusinky mi jsou jedno, ale ohrožujete hlavně nás ostatní,” vyzvala sledující naštvaná Nikol a pro Dominiku, která na videu jela do parku, dodala: “Parčík je hned druhý místo na P, kam bych tě za tohle poslala.”

Projekt Bezpečně na cestě multimediální skupiny Active Radio je zaměřen primárně na snížení počtu nehod s přímým následkem smrti a zároveň snížení počtu celkových zranění v rámci nehodovosti. Realizace projektu je financována z prostředků Fondu zábrany škod, a to podle pravidel uveřejněných na stránkách www.fondzabranyskod.cz.

Články, které by tě mohly zajímat