Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: 24KGOLDN – More Than Friends

5. února 2022 9:45
Novinka Evropy 2: 24KGOLDN – More Than Friends

Song jsme nasadili ve čtvrtek jako novinku č. 2 do naší hitparády Evropa 2 Music Chart a od dnešního dne ho zařazujeme i jako novinku do playlistu Evropy 2.

Multiplatinový umělec 24KGoldn představuje svůj nový singl More Than Friends produkovaný Philipem Lawrencem (spolupráce s Bruno Marsem) a Davym Nathanem (spolupráce se zpěvačkou Dayou). More Than Friends vychází z klasiky Just A Friend od Biz Markieho.

24KGoldn vloni vydal své debutové album El Dorado, na kterém vystupují hvězdy jako Future, Iann DiorDaBaby nebo Swae Lee. Album bylo oceněno zlatým certifikátem R. I. A. A. Sdružením amerických hudebních vydavatelů a obsahuje plynulou směsici žánrů – rapper si dal za cíl vytvořit hudbu, která odráží dnešní generaci Z a mileniály.

24KGoldn měl neuvěřitelně úspěšný minulý rok, tažený více než 3 miliardami streamů a pětinásobnou americkou platinou za skladbu Mood. Skladba se stala komerčním úspěchem po celém světě poté, co si získala popularitu na TikToku. Rappera můžete znát také ze skladby Tick Tock s Clean Bandit a Mabel.

Hlasuj pro 24KGoldna v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Sony Music, YouTube, Forbes, Spotify

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat