Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: CARLIE HANSON – Back In My Arms

15. června 2019 8:45
Novinka Evropy 2: CARLIE HANSON – Back In My Arms

Ve čtvrtek 13. června 2019 jsme song nasadili jako novinku č. 3 do hitparády Evropa 2 Music Chart. Počínaje sobotou 15. června 2019 ji nasazujeme i do klasického playlistu.

Zpěvačce Carlie Hanson odborníci prorokují hvězdnou kariéru. Má být jednou z nejvýraznějších nových tváří roku 2019. Sotva osmnáctiletá dívka právě vydala singl Back In My Arms.

Ještě před necelými dvěma roky pracovala v americkém zapadákově na pokladně drive-thru v McDonald’s, dnes s ní najdete rozhovory v časopisech Fashion Book, Nylon nebo Relix. Magazín Paper ji dokonce zařadil mezi stovku lidí, kterým bude patřit rok 2019. Její příběh je splněným americkým snem a důkazem síly sociálních sítí.

Jít ve stopách Justina Biebera a stát se slavnou zpěvačkou chtěla od svých čtrnácti let. V květnu 2016 v rámci lokální soutěže o vstupenky na koncert ZaynaOne Direction nahrála na Instagram video, na kterém zpívá jeho písničku Pillowtalk. Krátké video mělo úspěch a nasdílela ho řada uživatelů včetně rádia iHeart. Následovala pozvánka od producentů z House Of Wolf a natáčení v Los Angeles, jehož výsledkem bylo hned několik písniček, které si šikovná dívka postupně sama vydala. Podruhé jí sociální platformy pomohly v listopadu 2017, kdy její skladbu Only One zařadila do svého playlistu oblíbených písniček slavná Taylor Swift.

Dnes má singl Only One jen na Spotify více než 50 milionů přehrání a z Carlie Hanson je nová popová senzace. Na americkém turné doprovodila Troye Sivana, v Evropě si zahrála s Yungblud, kterému letos v lednu předskakovala i v pražském Futuru. Aktuální singl Back In My Arms je prvním pro velké vydavatelství. Pochází z připravované desky Junk.

Hlasuj pro Carlie Hanson v Evropa 2 Music Chart!

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální TOP 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat