Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: ELLA HENDERSON feat. RUDIMENTAL – Alibi

13. dubna 2024 9:45
Novinka Evropy 2: ELLA HENDERSON feat. RUDIMENTAL – Alibi

Již v půlce února 2024 jsme singl představili jako novinku č. 3 v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart! A protože se Vám celou dobu líbil, od soboty 13. dubna 2024 ho nasazujeme i jako novinku do playlistu Evropy 2.

Singl Alibi vydala Elle Henderson přesně v den svých narozenin 12. ledna 2024. Na novince spolupracovala se smečkou Rudimental, která do ní vysamplovala klasiku z 90. let Gangsta’s Paradise od Coolia. Skladbu u nás v roce 1995 proslavil film Nebezpečné myšlenky s Michelle Pfeiffer.

Rudimental skladbě dodali energii a rozhýbali ji v příjemném drum’n’bassovém stylu, který prožívá hlavně na britských ostrovech skutečnou renesanci.

Připomeňme, že Ella Henderson se v roce 2012 v Anglii účastnila 9. série The X Factor. Byť byla spolufavoritkou na konečné vítězství, nepostoupila do finále. Přesto se její debutové album Chapter, jež vzápětí vydala, dostalo na 1. místo britské hitparády. Podpořila ji totiž řada celebrit včetně Adele, Lily Allen nebo Simona Cowella a Stephena Frye, které její vyřazení považovaly za nespravedlivé.

Vloni zpěvačka spolupracovala jako vokalistka na 2 výrazných tanečních singlech – s Nathanem Dawem a Joelem Corrym vydala top 10 hit 0800 Heaven a pro Switch Disco nazpívala skladbu React. Její kvality ocenili i další, David Guetta ji angažoval v roce 2022 do hitu Crazy What Love Can Do, s Ofenbach natočila hit Hurricane

Zdroj: Warner Music, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat