Právě vysíláme

Novinka EVROPA 2 MUSIC CHART: GRYFFIN feat. ELLEY DUHÉ – Tie Me Down

4. října 2018 18:00
Novinka EVROPA 2 MUSIC CHART: GRYFFIN feat. ELLEY DUHÉ – Tie Me Down

Představujeme druhou novinku v chart pro tento týden.

Losangeleský producent a umělec Gryffin vydává singl Tie Me Down, na kterém spolupracoval s americkou zpěvačkou a skladatelkou Elley Duhé. Singl je třetím singlem z Gryffinova nadcházejícího alba Gravity: Part I, které vyjde ještě v letošním roce.

Gryffin, vlastním jménem Dan Griffith, začínal jako klasicky trénovaný kytarista a klavírista. Odtud se posunul a zviditelnil remixy známých hitů, jako jsou Talking Body od Tove LoAnimals od Maroon 5 nebo Desire od Years & Years. Následovala čistě vlastní tvorba v podobě hluboce melodických tanečních kousků, které s celkovými streamy přesahujícími 55 milionů zabodovaly zejména na Spotify. Na YouTube si připsaly dohromady téměř 15 milionů přehrání.

Song, který znáte od Gryffina z éteru Evropy 2 se jmenuje Nobody Compares To You, na něm spolupracoval se zpěvačkou Katie Pearlman. Následoval song Just For A Moment s vokalistkou Alana Walkera – zpěvačkou Iselin Solheim.

Nyní do chart přichází právě song Tie Me Down se zpěvačkou Elley Duhé. Tu můžete znát např. z hitu od Zedda s názvem Happy Now.

Hlasuj pro Gryffina a Elley Duhé v Evropa 2 Music Chart počínaje dnešní 20:00 hodinou!

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální TOP 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat