Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: MÅNESKIN feat. TOM MORELLO – Gossip

22. dubna 2023 9:45
Novinka Evropy 2: MÅNESKIN feat. TOM MORELLO – Gossip

Singl jsme nasadili ve čtvrtek 20. dubna 2023 jako novinku č. 2 do naší hitparády Evropa 2 Music Chart. Od soboty 22. dubna 2023 brázdí i playlist Evropy 2 jako novinka.

Mezinárodně obdivovaná kapela Måneskin představuje singl Gossip, na kterém se podílel legendární Tom Morello, známý mimo jiné z kapel Rage Against The Machine, Audioslave a Bruce Springsteen And The E Street Band.

„Díky obrovským zkušenostem Toma Morella jsme si mohli vzít příklad z toho, jak vytvářet písně bez velkého přemýšlení. Žádná slova nemohou vyjádřit naši vděčnost za to, že se k nám na této cestě připojil. Je to čest pro celý náš tým,“ nechal se slyšet Damiano David z kapely Måneskin.

Tom Morello dodal: „Když jsem se dozvěděl, že existuje rock’n’rollová kapela z Itálie, která dělá vlny po celém světě, nemohl jsem tomu uvěřit. Později jsem je viděl hrát naživo a byl jsem nadšený. Jsou hlasití, sexy a rockoví! Zaslouží si být jednou z rock’n’rollových vlajek mladé generace. Jamoval jsem s nimi v jejich studiu v Hollywoodu. Je to skvělá kapela – všichni hrají skvělou hudbu, píší skvělé písničky, mají blízko k publiku a z jejich živého hraní publikum prostě šílí! Všechno to vypadá jako některé z nejlepších kapel 90. let.“

Album Rush! produkovali především Max Martin a Fabrizio Ferraguzzo a nahrávalo se v Los Angeles, Itálii a Tokiu. Obsahuje již dříve vydané singly Supermodel, neuvěřitelnou Mammamia a předchozí singl The Loneliest – ódu na klasické rockové balady ze staré školy.

Måneskin se svým syrovým, energickým zvukem vrátili rock’n’roll na vrchol světových hitparád. Victoria (baskytara), Damiano (zpěv), Thomas (kytara) a Ethan (bicí) spolu začali hrát v roce 2015 v ulicích Říma. Po několika letech, kdy vyhráli Eurovizi, dobývají svět jako jedna z nejpopulárnějších rockových kapel nové generace.

Hlasuj pro Måneskin a Toma Morella v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Sony Music, YouTube, Facebook

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat