Právě vysíláme

Novinka EVROPA 2 MUSIC CHART: MARINA – Superstar

16. května 2019 18:00
Novinka EVROPA 2 MUSIC CHART: MARINA – Superstar

Představujeme novinku č. 2 v hitparádě.

Marina Lambrini Diamandis známější pod svým uměleckým jménem Marina, je velšská zpěvačka, producentka a skladatelka řeckého původu.

Řada z vás ji může z let dřívějších znát spíše jako Marinu And The Diamonds. Její debutové album The Family Jewels se známým songem Hollywood vyšlo v roce 2010, dostalo se až na pátou příčku v UK Albums Chart a Marina byla také nominována na Cenu kritiků v rámci Brit Awards 2010 a zvítězila na MTV Europe Music Awards v kategorii Best UK & Irish Act.

V roce 2012 Marina vydala svou druhou studiovou desku s názvem Electra Heart s hity, jako Primadonna a Power & Control. V České republice vystoupila poprvé 16. září 2012 jako předkapela skupiny Coldplay.

V březnu 2015 zpěvačka na trh vypustila své třetí album s názvem Froot a na konci srpna 2018 přes Twitter oznámila, že opouští své umělecké jméno Marina And The Diamonds a mění ho pouze na své křestní jméno Marina. Zpěvačka také sdělila, že poslední dva roky pracovala na své čtvrté desce, která bude vydána v roce 2019. Dodala, že toto album považuje za své nejlepší!

Právě z nové desky Love + Fear, která je kolekcí dvou desek, je naše novinka Superstar.

Hlasuj pro Marinu v Evropa 2 Music Chart počínaje dnešní 20:00 hodinou!

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální TOP 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat