Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: MARSHMELLO feat. DEMI LOVATO – OK Not To Be OK

10. října 2020 9:45
Novinka Evropy 2: MARSHMELLO feat. DEMI LOVATO – OK Not To Be OK

Song jsme nasadili tento týden jako novinku do naší hitparády Evropa 2 Music Chart. Od soboty 10. října 2020 ho nasazujeme i do klasického playlistu.

Mezinárodní superhvězdy Marshmello a Demi Lovato odhalily svou povznášející spolupráci s neziskovou organizací Hope For The Day, která usiluje o konverzaci a proaktivní prevenci sebevražd a vzdělávání v oblasti duševního zdraví. Společně vydávají singl OK Not To Be OK. Emotivní text skladby slouží jako pokorná připomínka, že je v pořádku zbavit se pocitů pochybností o sobě a přijmout skutečnost, že jsme všichni lidé. „Neztrácejte se v tu chvíli nebo se nevzdávejte. Je v pořádku nebýt v pořádku,“ vzkazují umělci.

„Jsme rádi, že jsme se mohli spojit s Demi Lovato a Marshmelloem na tomto projektu, který má prolomit stigma kolem duševního zdraví v den světové prevence sebevražd,” říká zakladatel a generálního ředitel Hope For The Day, Jonny Boucher. Se singlem vychází i oficiální video v režii Hannah Lux Davis, které přenáší oba umělce zpět do 90. let, kdy se probouzejí v dětských ložnicích.

Song vychází na albu Demi Lovato s názvem Dancing With The Devil… The Art Of Starting Over.

Hlasuj pro Marshmelloa a Demi Lovato v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Universal Music

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat