Právě vysíláme

Novinka Evropa 2 Music Chart: MOD SUN – Bones

29. dubna 2021 18:45
Novinka Evropa 2 Music Chart: MOD SUN – Bones

Představujeme novinku č. 3 v hitparádě!

Derek Ryan Smith je jméno amerického rappera, zpěváka a textaře z Minnesoty, který si říká Mod Sun. Tvoří již od roku 2004 a vydal již 4 desky. Tou nejnovější je album Internet Killed The Rockstar, na kterém vyšel singl s jeho současnou partnerkou, zpěvačkou Avril Lavigne s názvem Flames, ale také naše novinka Bones.

Hudební počátky třiatřicetiletého umělce sahají až do jeho školních let, kdy působil hned v několika formacích vesměs metalcorového ražení. Zvukově se časem posunul od kytar do mainstreamových vod, ve kterých setrvává až dodnes.

Více než jako autor hudby se Mod Sun proslavil polyamorním vztahem s modelkou Tanou Mongeau a herečkou Bellou Thorne. Publicitu mu přinesl také vztah s herečkou a zpěvačkou Demi Lovato.

Nová deska Internet Killed The Rockstar je zvukově barvitější a pestřejší, než předchozí počiny. Zahrnuje veškerý současný moderní mix po vzoru YungbludaMachine Gun Kellyho nebo Twenty One Pilots. Prim zde tak hrají výrazné popové melodie, ale i rockové kytary, taneční feeling či rapové pasáže nebo punková drzost. Právě Machine Gun Kelly pro něj natočil klip k singlu Karma z nové desky. V aktuálním kousku nazvaném Bones si ale můžeme vychutnat třiatřicetiletého zelenohlavce samotného. V klipu v režii Charlieho Zwicka se rozhodl svézt taxíkem, což by nebylo nic divného, kdyby nebrázdil ulice města na jeho korbě. Sama píseň sází na emotivní atmosféru s prvky popu, rocku i ema a nezní vůbec špatně.

Hlasuj pro Mod Suna v Evropa 2 Music Chart počínaje dnešní 20:00 hodinou!

Zdroj: MusicServer, Wikipedia, Facebook

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat