Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: ONEREPUBLIC – Wanted

13. října 2019 9:45
Novinka Evropy 2: ONEREPUBLIC – Wanted

Song jsme tento týden nasadili jako novinku do naší hitparády Evropa 2 Music Chart. Od soboty 12. října 2019 je i součástí playlistu Evropy 2!

Na Grammy nominovaná kapela OneRepublic vydává nový singl Wanted, na kterém se autorsky podílel mimo jiné frontman skupiny a renomovaný skladatel a textař Ryan Tedder, Brent Kutzle (spolupráce s BeyoncéEllie Goulding nebo Leonou Lewis) a Tyler Spry, který je dlouholetým spolupracovníkem OneRepublic nebo U2.

OneRepublic se proslavili díky spolupráci s producentem Timbalandem a jejich společné písni Apologize, které se prodalo přes 5 milionů kopií a na YouTube si připsala téměř čtvrt miliardy zhlédnutí. Za svou kariéru kapela prodala přes 16 milionů kopií alb a svůj věhlas potvrdila prostřednictvím hitů Wherever I Go, Love Runs Out, All The Right Moves, Secrets nebo Counting Stars. Frontman kapely Ryan Tedder, který je zároveň skladatelem a producentem, v minulosti spolupracoval například s Camilou Cabello, Kygem, Jamesem Arthurem, Hailee Steinfeld, Paulem McCartneym nebo U2.

Song vychází na albu Human.

Hlasuj pro OneRepublic v Evropa 2 Music Chart!

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální TOP 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat